HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Last van glurende buurtjes? Zo kom je er vanaf

Herken jij het? Dat je ’s Avonds op de bank zit wanneer het eigenlijk nog net te licht is om alle gordijnen al helemaal dicht te doen, maar niet volledig in de kijk wil zitten. Mensen die nog langs lopen of fietsen, en daarbij continu naar binnen gluren. Je voelt je er eigenlijk wat ongemakkelijk bij, omdat iedereen die langs loopt/ fietst naar je kijkt terwijl jij lekker zit te relaxen.

Inbetween gordijnen

Om dit probleem/ irritatiepuntje tegen te gaan, kun je bijvoorbeeld denken aan inbetween gordijnen. Dit is een mooie, lichte en ook zeker dunne soort gordijnen. Inbetween gordijnen heb je in vele verschillende kleuren, en ook zeker in veel verschillende soorten. Dus ook voor jou zal er een prachtig inbetween gordijn tussen zitten.

Maar waarom nou inbetween gordijnen?

De reden dat wij inbetween gordijnen in deze situatie aanraden is eigenlijk heel simpel. Met inbetweens kun je namelijk nog wel goed naar buiten kijken, maar kunnen mensen van buiten moeilijk tot niet naar binnen kijken. Zo ontwikkel je dus een win – win situatie. Je kan nog lekker naar buiten kijken in de avonden, zonder dat er bij je naar binnen wordt gegluurd door nieuwsgierige buurtjes. Je hoeft dus niet de hele woonkamer al van de buitenwereld af te sluiten, maar juist nog even van het licht van buiten genieten.

Waar zijn inbetween gordijnen nog meer goed voor?

Inbetween gordijnen zijn natuurlijk niet alleen maar functioneel betreft de glurende buurtjes. Ze filteren het daglicht ook nog eens super mooi. Zo krijg je in overdag dus niet alle zon binnen, maar wel een deel ervan.

Ook kun je inbetween gordijnen heel mooi combineren met over gordijnen. Zo kun je bijvoorbeeld overdag de inbetweens dichtdoen, en de overgordijnen open. En in de avonden wanneer het buiten ook al helemaal donker is, kun je zowel de inbetweens als de overgordijnen sluiten.

Inbetweens van 123gordijn

Zo zie je maar weer, inbetweens hebben meer functies dan je had gedacht! Heb je nog enkele vragen over bepaalde producten? Aarzel niet, en vraag het ons. Wij helpen jou graag verder! 123gordijn heeft voor ieder wat wils. Prachtige functionele inbetween gordijnen. Zelfs in combinatie met overgordijnen!