HV Corbulo
Image default
Winkelen

Met hoogsensitief hulpmiddelen kun je je emoties beter beheersen

Steeds meer mensen beseffen dat ze hoogsensitief zijn. Prikkels van buitenaf komen bij deze groep harder en intenser binnen dan bij anderen. Je kunt dit negeren, met als groot risico dat je vroeg of laat vastloopt. Je kunt er ook iets aan doen door hoogsensitief hulpmiddelen te gebruiken. Deze aurasprays beschermen je tegen aanvallen op je energiesysteem van buitenaf. Daarnaast zijn er sprays beschikbaar die de negatieve invloeden van de afgelopen dag van je afspoelen. Je kunt ook een essence of roller gebruiken. Hiermee zorg je dat je beter om kunt gaan met alle invloeden waar je gedurende een dag mee te maken krijgt; op je werk, op school of waar dan ook.

Zorg goed voor jezelf en je hoogsensitiviteit

Als je hoogsensitief bent, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat doe je onder andere met hoogsensitief hulpmiddelen van De Groene Linde. Deze middelen ondersteunen je lichaam en geest om goed om te gaan met alle invloeden van buitenaf. Je start de dag met een roller met auraspray om kwade invloeden te weren. Het werkt als een soort van paraplu die je beschermt. Aan het eind van de dag gebruik je een roller om je innerlijk te reinigen zodat je een gezonde nachtrust hebt.

Gemakkelijk hulpmiddelen voor hoogsensitieven bestellen

Als je hoogsensitief hulpmiddelen wilt gaan gebruiken, kun je deze nu heel gemakkelijk online bestellen. Ga hiervoor naar de webshop van De Groene Linde. Hier vind je een compleet assortiment. Als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, kun je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan heel eenvoudig via de online chat op de website. Je kunt ook telefonisch contact opnemen als je dat prettiger vindt. Via de klantenservice kun je ook advies krijgen over de beste therapie als je bepaalde lichamelijke klachten hebt waarbij homeopathie kan helpen. Als je producten bestelt, worden deze zo snel mogelijk verzonden.

https://degroenelinde.nl/