HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Ontdek alle voordelen van een pvc vloer

Ga jij verhuizen? Of ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is het tijd om kennis te maken met een pvc vloer. Voordat je een pvc vloer gaat kopen, wil je natuurlijk alle ins en outs weten van deze vloer. We bespreken niet alleen de voordelen van een pvc vloer, maar ook de nadelen. Na het lezen kan jij beslissen om een pvc vloer te gaan kiezen; de keuze ligt geheel in jouw eigen handen. 

Slijtvast

Een pvc vloer bestaat uit een aantal lagen. De toplaag is de bovenste laag van de vloer. Op deze manier voorkom je krassen en andere beschadigingen op de vloer. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar. De ene vloer is dikker dan de andere. Het is belangrijk om goed naar de lagen van de vloer te kijken. Ga op zoek naar een vloer met een perfecte toplaag en je zult jarenlang kunnen genieten van een slijtvaste vloer. 

Vloerverwarming 

Heb jij in de wintermaanden ook vaak last van koude voeten? Dan is vloerverwarming de ideale oplossing voor jou. De pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, maar zijn ook verkrijgbaar als één van de dunste vloeren. Hierdoor kan de vloerverwarming gemakkelijk door de vloer heen komen. De warmte wordt direct geleid over de vloeren. De woning komt snel en gemakkelijk op temperatuur. 

Geluiddempende 

Heb jij last van jouw huisgenoten die later naar bed gaan? Of woon je in een flat en wil je geen overlast veroorzaken voor de buren? Dan is de pvc vloer ideaal voor jou. Een pvc vloer heeft weinig tot geen contactgeluid. De pvc vloeren liggen direct op de onderliggende grond, waardoor er geen mogelijkheid is voor geluid. 

Nadelen 

De voordelen van de pvc vloer zijn natuurlijk geweldig, maar toch heeft de pvc vloer ook nadelen. Het nadeel van de pvc vloer is dat er een egale basisvloer vereist is. Een pvc vloer is over het algemeen erg dun en hierdoor trekken oneffenheden door de pvc vloer heen. Een vloer van beton, zandcement of anhydriet is de juiste ondervloer voor pvc. Het kan een hoop tijd en geld kosten om de ondervloer egaal te maken. De keuze ligt in geheel in jouw eigen handen!

https://stilefloors.nl/