HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Op deze manieren creëer je het beste schaduw in de tuin

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om de hele dag in de tuin te relaxen en ’s avonds gezellig te eten. Toch kan het ook in Nederland erg warm worden. Om van de tuin een comfortabele plek te maken, is het verstandig om schaduw te creëren. Hierdoor zal de tuin minder warm worden en zal je minder snel verbranden. Schaduw kun je op verschillende manieren creëren. Ben je benieuwd wat de populairste oplossingen zijn? Lees dan verder en kom erachter!

Parasol 

De parasol is al jarenlang een populaire manier om schaduw te creëren. De parasol kun je gemakkelijk verplaatsten, zodat je op de gewenste plek in de tuin schaduw hebt. Wil iemand in het gezelschap toch in de zon zitten? Dan kun je de parasol gemakkelijk draaien, zodat de rest wel in de schaduw zit. Daarnaast kun je de parasol gemakkelijk opklappen en opbergen als het gaat regenen.

Schaduwdoek 

De afgelopen jaren is er naast de parasol nog een manier bedacht om de zon tegen te houden. Namelijk het schaduw doek. Dit is een doek dat tussen een paar palen is gespannen. De bedoeling is dat je onder het doek in de schaduw gaat zitten. Een schaduwdoek geeft daarnaast veel sfeer aan de tuin. Dit komt door de doeken die als een tent over het terras hangen. 

Laat u adviseren

De parasol en het schaduwdoek zijn beide erg populaire manieren om schaduw mee te creëren. Ben je enthousiast geworden over een parasol of schaduwdoek? Neem dan een kijkje op de website van schaduwdeal en ontdek het aanbod aan schaduwdoeken in allerlei kleuren. Heb je een vraag of wil je weten of het schaduwdoek geschikt is voor in jouw tuin? Neem dan contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://schaduwdeal.nl/

Gerelateerde artikelen

Aanhangwagen kipper

Drie leuke cadeautips

De voordelen van een personal trainer