HV Corbulo
Image default
Woningen

Wat kost het gemiddelde vloerproject?

Zorg ervoor dat uw budget, schatting en uiteindelijke kosten allemaal optellen

De gedachte aan het installeren van nieuwe vloeren kan ontmoedigend zijn. Het verandert niet alleen uw huis in een bouwzone, maar de kosten staan altijd voorop en een factor die u ervan kan weerhouden om de vloeren van uw dromen te krijgen. De waarheid is dat het installeren van nieuwe vloeren geen gedoe hoeft te zijn, en het hoeft ook niet duur te zijn, vooral niet als je experts aan je zijde hebt. De sleutel tot een vlotte installatie is het geïnformeerd ingaan op het winkelproces op de vloer.

Maak kennis met je ruimte

Het is een goed begin om vertrouwd te raken met de ins en outs van je huidige ruimte. punt. Als u eenmaal weet welk vloergedeelte u wilt vervangen, is het tijd om uw meetlint te verwijderen om te zien hoe groot de ruimte is. Het is belangrijk om te onthouden dat vloeren in vierkante voet worden verkocht en dat het het beste is om extra vloeren te kopen. De extra vloer geeft je speelruimte voor eventuele fouten en zorgt voor een gemakkelijke vervanging of reparatie onderweg als er schade optreedt. Lees meer om de juiste keus te maken.

Afbreken kan oplopen

Het slopen van het scheuren van uw oude vloer brengt kosten met zich mee, net als de verwijdering van uw oude vloermaterialen. Om er zeker van te zijn dat uw schatting zo nauwkeurig mogelijk is, vergeet daarom niet om de sloopkosten in uw budget op te nemen. U kunt de sloop natuurlijk ook zelf doen, maar zorg ervoor dat u de oude vloer op de juiste manier afvoert volgens de regels van uw stad of gemeente.

Vergeet de oude vloer niet. Installatie

Als u van plan bent uw vloeren door een professional te laten installeren, moet u natuurlijk rekening houden met kosten. Het is echter ook essentieel om te beseffen dat andere installatiefactoren ook van invloed kunnen zijn op uw budget. Als u bijvoorbeeld van plan bent om een houten of laminaatvloer te leggen, kunt u overwegen om de installatie te overwegen: spijkeren, nieten, lijmen of een zwevende vloer; elk kan variëren in kosten. Evenzo, voor tapijt, mag u niet vergeten dat het type pad dat u kiest om onder uw tapijt te leggen, een rol speelt in de totale prijs. Gelukkig kunt u al deze items volgen in My Project Planner op de website van Flooring America, zodat u uw project kunt maken, inspiratie kunt opslaan, contact kunt leggen met experts en eerdere projecten kunt volgen.

Een reeks vloerkeuzes en prijzen

Last but zeker not least, het vloertype dat u kiest, zal een rol spelen in de kosten. Niet alleen het type materiaal dat u kiest, is van invloed op de prijs, maar er zijn natuurlijk ook hoogwaardige en laagwaardige opties voor elke categorie vloeren die u in overweging wilt nemen. Luxevinyl is bijvoorbeeld veel goedkoper dan hardhouten vloeren, maar er is ook een prijsklasse binnen hardhouten vloeren, sommige kosten veel minder dan andere.

 

Gerelateerde artikelen

PVC ramen antwerpen

Heerlijk slapen in een vernieuwde slaapkamer?

Hoe hou je het huis koel als alle ventilators zijn uitverkocht?