HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van gordijnen?

Als u de vraag zou krijgen hoeveel jaren u daadwerkelijk slaapt van uw leven, welk antwoord zou u dan geven? We zullen het verklappen: het zijn er liefst 32! Ervan uitgaande dat u een leeftijd van 90 jaar bereikt, betekent dat zoiets dat u bijna een derde van uw leven onbewust aan u voorbijgaat. En nu u erachter bent dat u meer tijd van uw leven slapend doorbrengt dan u wellicht verwacht had, vindt u het vast belangrijk om die jaren zo prettig mogelijk in te vullen! Het begint natuurlijk allemaal met goede gordijnen. Maar wat zijn eigenlijk zaken waar u op moet letten zodra u gordijnen aanschaft? Om antwoord te krijgen op die vraag, proberen wij u zo goed mogelijk bij de hand te nemen in deze blog! 

 

Wat zijn de belangrijkste aspecten waar ik op moet letten bij gordijnen? 

 

Het aankopen van gordijnen is niet bepaald een dagelijkse aangelegenheid. Het kan daarom best ingewikkeld zijn waar u moet beginnen. Om het aankoopproces prettig te laten verlopen, hebben wij een stappenplan voor u gemaakt zodat u wat meer rust in uw hoofd heeft zodra u overgaat tot de aankoop.

 

  • Wat is het doel van de gordijnen? 

Het is nogal een verschil of u de gordijnen wilt aanschaffen met als doel om uw slaap te verbeteren of dat u ze wilt kopen zodat er wat sierlijks voor uw ramen hangt.

  • Welke lengte dienen de gordijnen te hebben? 

Sommige mensen vinden het geen enkel probleem als de gordijnen enigszins over de vloer slepen; anderen zien het als een must dat de gordijnen meer ‘hangen’ en er enigszins tussenruimte waarneembaar is tussen vloer en stof.

  • Welke look wenst u?

Misschien wel de meest belangrijke vraag van allemaal! Wordt het velours, een chique linnenlook, of geniet een fijn of grof geweven stof meer de voorkeur? Er is zoveel mogelijk!

Raamdecoratie.com

 

Een partij waar u in goede handen bent als het aankomt op gordijnen, is Raamdecoratie.com. Dit in Enter gehuisveste bedrijf begon als een idee op een zolderkamertje achteraf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf in raambekleding. Niet voor niets beoordelen de klanten van Raamdecoratie.com het bedrijf met een 9.0. Een echt servicegericht bedrijf dat ontstaan is vanuit passie! 

https://www.raamdecoratie.com/