HV Corbulo
Image default
Telefonie

PDArepair: voor alle tablet- en smartphone reparaties

Het is al meer dan 20 jaar geleden dat PDArepair het levenslicht zag. Het familiebedrijf begon met het verkopen en repareren van IPAQ’s. De IPAQ was een door Compaq en later Hewlett Packard (HP) gemaakte personal digital assistant (vandaar PDA in PDArepair). De opkomst van mobiele telefoons en later tablets heeft ervoor gezorgd dat de IPAQ verdween. PDArepair ontwikkelde mee en geldt nu als marktleider als het om herstelwerkzaamheden aan smartphones en tablets gaat. Er werken momenteel 20 mensen die ervaring hebben met alle mogelijke merken en modellen. Veel voorkomende gebreken aan apparaten zijn: waterschade en een defecte batterij. Daarnaast is deze firma hét adres voor tablet scherm reparatie Breda. Ook brengen mensen telefoons met een defect aan de camera of een van de knopje naar PDArepair. Hoe lang de vervanging / het herstel duurt verschilt van geval tot geval. Standaardprocedures als het plaatsen van een nieuw scherm vergen meestal niet meer dan 30 minuten. Een waterschadeprobleem is minder snel verholpen. De telefoon of tablet moet dan namelijk eerst helemaal droog zijn voor de reparateurs aan het werk kunnen.

Veelgestelde vragen met antwoorden

We beantwoorden een aantal vragen die PDArepair – gespecialiseerd in Samsung scherm reparatie Breda – veel krijgt.

Welke kosten zijn aan de reparatie verbonden?
Op de site van PDArepair staat per merk en model vermeld wat voor prijskaartje aan de verschillende ingrepen hangt.

Is mijn onderdeel op voorraad?
De meeste parts heeft PDArepair voorradig. Wil je dit zeker weten, bel dan even om te informeren.

Zijn er ook onderzoekskosten?
Als blijkt dat de telefoon of de tablet niet meer te repareren is, wordt €29,00 gerekend. Dit bedrag geldt ook als je na de prijsopgaaf beslist om toch af te zien van het herstel.

Krijg ik garantie op de werkzaamheden?
Ja, deze is standaard vastgesteld op 12 maanden. Voor een moederbord en batterij gelden andere termijnen, informeer daarvoor bij de PDArepair klantenservice.

Ik woon aan de andere kant van het land. Kan ik mijn toestel opsturen?
Absoluut. Doe dit wel verzekerd, dan heb je de garantie dat ‘ie echt aankomt. Dit is het adres:

PDArepair

Neerloopweg 17

4814 RS  Breda

https://pdarepair.nl/