HV Corbulo
Telefonie

Een smartphone leasen bij Swapphone? Een slim idee!

Als je ons zou vragen wat Swapphone voor jou kan betekenen, zou het ongeveer als volgt klinken.

Altijd en overal een mooie, snelle lease iPhone of lease Samsung. Een vast bedrag per maand, alleen voor de telefoon. Levenslange garantie. Ook bij diefstal van of schade aan je telefoon de zekerheid dat er een nieuw toestel aankomt. Geen registratie bij het BKR. Direct persoonlijke hulp op afstand.

Niet slecht toch? En het leuke is dat jij zelf kunt bepalen welke telefoon je -als je vandaag bestelt- morgen al in huis hebt. De twee merken waar Swapphone zich op concentreert zijn Apple en Samsung. Je kunt kiezen voor de allernieuwste modellen als iPhone SE 2020 64 GB, iPhone 11 64 GB, Samsung Galaxy S20+ 5G en Galaxy S10+. Vind jij die ene serie van een paar jaar geleden eigenlijk wel prima, dan zou je kunnen gaan voor de Samsung S8 of S9. Ook de iPhone XR en SE zitten in het assortiment.

Alle voordelen van leasen van een telefoon

Nieuw aan Swapphone is dat je de telefoon niet koopt maar leaset. Dit betekent dat Swapphone officieel eigenaar blijft van de phone. Voor een bijzonder scherp bedrag per maand huur jij de Samsung of iPhone. Een smartphone leasen is dus een erg goed idee! Groot voordeel van deze constructie is dat je de zekerheid hebt dat je nooit meer zonder een goed werkende smartphone zit. Als de telefoon na de laatste update ineens gaat haperen, wordt dit probleem op afstand voor je opgelost. Je belt met de Swapphone helpdesk, de medewerker logt tijdelijk in op je telefoon, checkt wat er aan de hand is en fixt het voor je. Is er iets met de hardware (een niet te repareren volumeknop bijvoorbeeld) dan is een nieuwe telefoon in de meeste gevallen de oplossing. Welke kosten hieraan verbonden zijn, krijg je van te voren te horen van Swapphone.

Als jij nu denkt  “dat wil ik ook, zo’n lease telefoon!”, hier zijn de contactgegevens zodat je snel je bestelling kunt plaatsen. Swapphone: Neerloopweg 17 4814 RS Breda, 085-0481941.

 

 

https://swapphone.nl/