HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl hebben we ambachtelijk banket ontwikkeld dat in brievenbus doosjes past, zo verstuurd u heerlijke brievenbustaart gratis door heel Nederland.

Het voordeel van onze taart door de brievenbus is dat de ontvanger hier niet thuis voor hoeft te blijven om het pakketje aan te nemen omdat het pakketje dus door de brievenbus past!

Verschillende soorten brievenbustaart

Wij hebben zorgvuldig vier verschillende soorten ambachtelijk banket samengesteld, namelijk;

  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Haagsche Hopjes Banket
  • Chocolade Banket
  • Kaneel Banket

Ook kunt u er voor kiezen om meerdere soorten brievenbustaart in het zelfde doosje te verzenden, de verschillende opties kunt u vinden in onze categorie Combinatie Banket. Wil u gebak bestellen? Maak dan hier uw keuze.

Thuiswerkend personeel & Zakelijk Bestellen

We hebben inmiddels al meerdere bedrijven blij mogen maken met ons ambachtelijk banket.

In deze vreemde tijden werkt een groot deel van Nederland thuis, hierdoor valt het sociaal contact grotendeels weg, wat erg vervelend kan zijn.

U als werkgever of manager kan nu een brievenbustaart sturen naar uw personeel of collega’s met een positieve boodschap er bij toegevoegd. U ziet het moreel direct omhoog gaan en uw personeel of collega’s zullen dit gebaar erg waarderen.

Als u grotere orders wilt plaatsen is dit zeker mogelijk, neem hiervoor contact op met onze klantenservice zodat we samen naar een zakelijke bestelling op maat kunnen kijken.

 

https://www.brievenbusbanket.nl/

Gerelateerde artikelen

Nettenshop – aanhangernet

Theorie cursus in Amsterdam

Houtlook of betonlook? Met vinyl laminaat kun je alle kanten op