HV Corbulo
Eten en drinken

Uitgebreide keuze aan gerechten en heerlijk ontspannen in dit restaurant in Oostvoorne

Bent u binnenkort in of in de omgeving van Oostvoorne en zoekt u een gezellig restaurant om te ontspannen en genieten van lekker eten? Dan is Bistro de Landbouw de ideale plek voor u en uw gezelschap. Dit restaurant is al 70 jaar in het bezit van één familie, die dagelijks met veel enthousiasme de lekkerste specialiteiten serveert. Zoekt u iets speciaals of heeft u meer zin in eenvoudige gerechten, zoals schnitzel of huisgemaakte saté? U kunt er allemaal van genieten in dit restaurant in Oostvoorne. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de verrassende specialiteiten van het seizoen, zoals diverse stamppotten en wildgerechten in de herfst en heerlijke combinaties met asperges in het voorjaar. En met een altijd vriendelijke bediening voelt u zich hier helemaal thuis!

Geniet volop van de lente en zomer in hun strandtent in Oostvoorne

Van een kruidenier tot een café en een volledig restaurant: Bistro de Landbouw in Oostvoorne heeft decennialang een rijke geschiedenis en een goede reputatie in de omgeving opgebouwd. De locatie in de kustplaats Oostvoorne maakt ook een bezoek aan hun strandtent de ideale gelegenheid. Hier geniet u eveneens van de heerlijkste gerechten van de kaart en van het seizoen. Deze strandtent in Oostvoorne is ook de perfecte plek om een feestje te vieren, bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega’s.

Ontdek daarnaast alle wijnen die uw gerecht compleet maken

Bekijk de uitgebreide menukaart van restaurant Bistro de Landbouw in Oostvoorne en u zult zien dat er voor ieder wat wils is. Werp ook eens een blik op hun uitgebreide wijnkaart! Wanneer u aan tafel wijn wilt bestellen, geeft het personeel u graag advies over de wijnen die bij uw gerecht passen. U vindt onder meer de wijnen van JJC Kwast, een importeur van ware kwaliteitswijnen. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een restaurant en/of strandtent in de omgeving van Oostvoorne, hoeft u niet verder te zoeken dan Bistro de Landbouw.