HV Corbulo
Image default
Zorg

Zorgadvies op maat krijgt u bij Salland

De tandartsverzekeringen van Salland zijn zeer compleet. Zo bent u verzekerd voor acute tandheelkundige zorg in het buitenland tijdens een vakantie of zakenreis. De eis is wel dat de zorg niet kan wachten tot u weer terug bent in Nederland. Als u precies wilt weten welke behandelingen in het buitenland allemaal voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen, kunt u de ‘Lijst Spoedeisende Mondzorg’ raadplegen. U vindt deze lijst op de website, www. salland .nl. Heeft u kinderen die jonger zijn dan 18? Zij vallen rechtstreeks onder uw verzekering of die van uw partner. De meest uitgebreide verzekering geldt in dit geval. Zodra een van de kinderen 18 wordt, moet hij of zij een eigen verzekering hebben. Naast de hierboven genoemde lijst, staat op de website van Salland een aantal belangrijke formulieren waarvan sommige te downloaden zijn:

  • aanmeldingsformulier zorgverzekering;
  • aanmeldingsformulier kind;
  • acceptatieformulier tandartsverzekering;
  • wijzigingsformulier persoonsgegevens;
  • wijzigingsformulier adresgegevens;
  • wijzigingsformulier betaalgegevens;
  • wijzigingsformulier polis.

Een speciale gemeenteverzekering bij laag inkomen Over de gemeente zorgverzekering krijgt het Salland-team regelmatig vragen. We lichten hier een en ander toe aan de hand van een voorbeeld. Deventer-inwoners kunnen altijd gebruikmaken van Sallands regionale ziektekostenverzekering. Aan de basis van deze verzekering liggen eerlijke, heldere afspraken tussen zorgverleners in de regio en zorgverzekeraar Salland. Kwaliteit tegen scherpe prijzen is gegarandeerd. Een positieve bijkomende zaak is dat verschillende initiatieven die met gezondheid te maken hebben, gesteund worden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de Wandelvierdaagse en de IJsselloop. Als uw inkomen niet al te hoog is, heeft u recht op de speciale gemeentepolis Deventer. De vergoedingen zijn ruim, de premiebedragen realistisch. Voor de specifieke criteria kijkt u op www. salland. nl. U kunt ook informeren bij de gemeente Deventer.

De Salland-klantenservice beantwoordt graag al uw vragen. U kunt online een afspraak maken om langs te komen. Dit is het adres: Munsterstraat 7 Deventer. Op werkdagen en zaterdagochtend kan gebeld worden naar (0570) 68 74 84. Tot slot is er nog het Whatsappnummer 06 86 87 98 27 om snel en rechtstreeks te communiceren met een Salland-medewerker.

https://www.salland.nl/