HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Voordeliger tanken

Voordeliger tanken  

 

Geld besparen op je auto kan een lastige klus zijn. De APK en reparaties kan je helaas niks aan doen, en dus ook niet goedkoper maken. Maar, gelukkig kan je besparen op brandstof. Wil je graag geld besparen? Lees dan hier hoe je anders kan tanken!

Door deze tips leer je goedkoper tanken 

 

De bandenspanning is belangrijk

Als de banden van je auto een goede bandenspanning hebben bespaar je op brandstof, dit is ook niet gek want het kost de auto minder kracht om vooruit te komen. Zo kun je tussen de 2% en 5% brandstof besparen. Weet je niet wat de bandenspanning van de banden moet zijn? Geen probleem! Kijk even in het instructieboekje van jouw auto, daar staat het namelijk aangegeven.

 

Kies het goedkoopste moment om te tanken

Het kan elke dag enorm verschillen wat je voor brandstof betaald. Maar let ook op de tijd, want in de spits is het namelijk ook duurder om te tanken. De dag dat het duurst is, is maandag. De zaterdag is daar in tegen is het goedkoopst. 

 

Bekijk de brandstofprijzen bij de buren

Als je dicht bij Duitsland woont is het zeker de moeite waard om de brandstof prijzen na te kijken. Brandstof in Duitsland is namelijk vaak goedkoper. Maar, let er wel op dat je in een klein dorpje gaat tanken, dat is namelijk nog goedkoper.

 

Een tankstation zonder personeel 

Het kan per liter ongeveer €0,15 schelen. Dit komt omdat het tankstation geen loon hoeft te betalen aan het personeel, want die is er niet. Daarnaast is het slim om een tankstation op te zoeken bij een dropje bij jou in de buurt, dit maakt het nog goedkoper. 

 

Brandstof prijzen vergelijken

Er zijn vast veel verschillende tankstations bij jou in de buurt. Rijd een keer langs al die tankstations en noteer de prijzen. Op deze manier weet jij ongeveer welke het goedkoopste is en tank je niet onnodige bij het duurste tankstation. 

Zoek je nog een autoverzekering?

We hebben je wat tips gegeven om goedkoper uit te zijn kwa brandstof, maar wat als dat ook kan met je autoverzekering? Neem eens een kijkje op de website van InShared. Dit is de partij om voordelig en gemakkelijk een autoverzekering af te sluiten. Meer weten? Bekijk dan eens de website en bereken dan nu de premie voor je autoverzekering

 

https://www.inshared.nl/

Gerelateerde artikelen

3 redenen waarom een schoon kantoor zo belangrijk is

Koffie voor jouw koffiepunt

3 redenen waarom je bij 24high.nl moet kopen