HV Corbulo
Image default
Beauty en verzorging

Onderga een professionele behandeling van huidkanker in deze kliniek nabij Arnhem

Wanneer er huidkanker bij u ontdekt wordt, spoken er ongetwijfeld een hoop dingen door uw hoofd. Eén ding is in ieder geval zeker: u wilt zo snel mogelijk geholpen worden door professionele artsen. Die professionele artsen vindt u bij Optimum Clinics, ofwel De Huiddokter, in Oosterbeek. Deze kliniek in de regio Arnhem is gericht op de behandeling van allerlei huidproblemen, waaronder huidkanker. De medische en cosmetische dermatologen die werkzaam zijn bij deze kliniek hebben ruimschoots ervaring. Hierdoor bent u er zeker van dat op korte termijn de juiste maatregelen bij u getroffen worden. U maakt hier niet alleen een afspraak als er al huidkanker bij u vastgesteld is, maar ook als u een verdacht plekje op uw huid wilt laten controleren. De artsen in deze kliniek kunnen dit plekje mogelijk direct verwijderen of anders op kweek zetten, waarna u vrijwel zeker binnen een week de uitslag krijgt. De artsen zijn vriendelijk en deskundig waardoor u zich snel op uw gemak voelt. Daarnaast kunt u in de kliniek in de buurt van Arnhem altijd snel terecht voor een behandeling van huidkanker.

Een specialist op meerdere huidgebieden

Naast een behandeling van huidkanker kunt u in de kliniek nabij Arnhem terecht voor meer behandelingen van uw huid, bijvoorbeeld een bovenooglidcorrectie. Deze behandeling laat u uitvoeren indien u last heeft van een hangend ooglid. Een hangend ooglid kan uw zicht belemmeren, maar ook de esthetiek van uw gezicht verminderen. Tijdens een bovenooglidcorrectie in de kliniek nabij Arnhem verwijdert de arts overtollig huid-, vet- en spierweefsel van de bovenste oogleden. Vervolgens herpositioneert de arts de huid. Hij of zij maakt een incisie in de natuurlijke plooi van het ooglid. Dit zorgt ervoor dat uw oogleden gelift worden zonder dat u hier een zichtbaar litteken aan overhoudt. De procedure verloopt professioneel en efficiënt. Zowel tijdens als na de behandeling bent u bij De Huiddokter van Optimum Clinics in goede handen.

Kies voor de deskundigheid en vriendelijkheid van de artsen van deze kliniek

Wilt u een bovenooglidcorrectie of behandeling van huidkanker in de regio Arnhem ondergaan? Dankzij de professionaliteit en vriendelijkheid van de artsen van Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, houdt u een positieve ervaring over aan uw behandeling. U bent snel van uw huidprobleem af! Plan een persoonlijk consult in om uw problemen en wensen te bespreken en laat uw huidprobleem snel oplossen door deze artsen.