HV Corbulo
Image default
Sport

Waarom een tennisarm behandelen bij de chiropractor?

Heb je last van een tennisarm? Dan is het belangrijk dat je de juiste behandelingen ondergaat. Er zijn verschillende behandelmethodes die je kunt proberen, zoals bij een chiropractor of fysiotherapeut. In dit artikel vertellen we je meer over de behandeling van een tennisarm en waarom het belangrijk is om deze goed te laten behandelen.

Wat is een tennisarm en hoe ontstaat deze blessure?

Een tennisarm is eigenlijk niks anders dan overbelasting van de spieren en pezen in je arm. Dit kan allerlei oorzaken hebben, maar vaak is het simpelweg het gevolg van te veel tennis of andere racket-sporten. Je kunt last krijgen van een tennisarm als je:

– Te hard gaat tennissen of andere racket-sporten beoefend

– De techniek niet goed uitvoert

– Een onjuiste slagarmhouding hebt

Hoe genees je een tennisarm?

Om ervoor te zorgen dat je snel weer van je tennisarm af bent, is het belangrijk om deze goed te behandelen. Er zijn verschillende behandelingen die je kunt proberen, maar in dit artikel willen we je graag wat meer vertellen over een tennisarm behandelen bij de chiropractor. Een chiropractor is een specialist die gespecialiseerd is in het behandelen van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Ze kunnen je helpen met het verminderen van de pijn en ontsteking in je arm, waardoor je sneller geneest. Daarnaast kan een chiropractor ook advies geven over hoe je jouw tennisarm in de toekomst kunt voorkomen.

Als je last hebt van een tennisarm, raden we je aan om een afspraak te maken met een chiropractor. Ze kunnen je helpen met het verminderen van de pijn en ontsteking, en je in de toekomst adviseren over hoe je jouw tennisarm kunt voorkomen. Maak een afspraak bij Rug Medisch Centrum of kom bij ons langs voor een intake gesprek. We helpen je graag verder en adviseren je graag over de juiste behandeling en geneesmethode.

 

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de beste bokshandschoenen voor beginners?

Personal Training – Small Group Training – Body & Mind .

Een fitnesswinkel in Arnhem met een breed aanbod aan de beste sportartikelen