HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

Wanneer kies je voor een buitenschilderij?

Ben je een fan van schilderijen en heb je er binnen wel een aantal hangen, maar wil je ook buiten wel wat kunstzinnigs? Dan zijn buitenschilderijen wel wat voor jou. Technisch gezien zijn buitenschilderijen geen echte schilderijen, maar ze hebben wel dezelfde uitstraling. Het grote verschil met een gewoon schilderij is dat buitenschilderijen wel tegen een stootje kunnen en weer en wind kunnen verdragen.

 

Bepaal zelf de afmetingen van je buitenschilderijen

Het mooie aan een buitenschilderij is het feit dat je zelf bepaalt hoe groot het formaat moet zijn. Buitenschilderijen kun je op maat bestellen, zodat ze steeds perfect passen. Dit is bij een regulier schilderij uiteraard niet het geval. Laat je niet misleiden door het woord ‘schilderij’, want buitenschilderijen worden meestal geprint of gedrukt op een canvas, dus een echte schilder komt er niet aan te pas. Ook dat kan een voordeel zijn, want door deze techniek is het mogelijk om gelijk welke foto op buitenschilderijen te laten vereeuwigen. Meer nog, je kunt vaak zelfs een eigen foto uploaden en deze op je buitenschilderij laten drukken.

buitenschilderij jungle doorkijk 

Zo maak je unieke buitenschilderijen die niemand anders heeft, net zoals bij een schilderij van een gevierde kunstenaar dus.

 

Buitenschilderijen zijn geschikt voor kleine & grote tuinen

Buitenschilderijen komen in alle soorten tuinen tot hun recht. Heel wat mensen gebruiken buitenschilderijen om hun kale en grijze muren op te fleuren, maar ook in grotere tuinen komen ze perfect tot hun recht. Denk maar om sfeer te scheppen aan het zwembad.

Buitenschilderijen kunnen op verschillende manier gemonteerd worden, waardoor je er altijd mee uit de voeten kunt. Zo zijn er zelfklevende buitenschilderijen, maar net zo goed monteer je je buitenschilderij in een frame en plaats je het gelijk waar je wilt. Aangezien er ook XXL-buitenschilderijen verkrijgbaar zijn, kun je er een ware blikvanger van maken.

 

Buitenschilderijen gaan superlang mee

Buitenschilderijen zijn voorzien van een coating zodat ze waterdicht zijn en je kunt er dan ook vanuit gaan dat je buitenschilderij heel wat jaren meegaat. Goede leveranciers zorgen er ook voor dat hun buitenschilderijen UV-bestendig zijn, tegen een stootje kunnen en makkelijk afwasbaar zijn.

Ga voor buitenschilderijen met garantie van een gereputeerde leverancier met goede reviews, dan zit je in principe altijd goed. De leveringstermijnen zijn vaak ontzettend kort, waarbij je de volgende dag al je levering aan huis ontvangt.  

https://www.buitenschilderijen.nl