HV Corbulo
Image default
Eten en drinken

Bestel je Gordon’s gin hier

Je kunt gemakkelijk gordons gin op drankdozijn.nl bestellen. Dit merk is een van de koplopers als het gaat om gin. Bekend om zijn pure en soepele smaken je kunt van deze gin genieten op vele uiteenlopende manieren. Ongeacht of je nu een beginnend of een ervaren drinker bent Gordon’s gin is een uitstekende keuze. Geniet van zijn constante kwaliteit en veelzijdigheid door het zelf een keer uit te proberen. Bestel nu jouw voordelige gin online via de website. 

De geschiedenis van Gordons

Gordons is ontstaan in het jaar 1769 in een distilleerderij in Southwark. Deze regio stond bekend om zijn schone watertoevoer. Hij is toen verder gaan bouwen en al snel werd het geëxporteerd. Op deze manier kreeg Gordon’s naamsbekendheid over de gehele wereld. Zo is de klassieke gin karakter die we vandaag de dag van Gordon’s Gin kennen ontstaan. 

Kenmerkend voor dit merk is de soepele smaken waarin de jeneverbessen de boventoon voeren. Vandaag de dag is het een van de bestverkochte merken op de markt. Dit heeft het te danken door zijn uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid. 

Zo creëer je de beste Gordon’s pink

Als je optimaal wilt genieten van Gordon’s pink gin dan moet je vooral een groot glas met ijs vullen en hier verse partjes aardbei aan toevoegen. Schenk dan vervolgens 50ml Gordon’s pink en vul de rest met je favoriete tonic. Geniet ervan!