HV Corbulo
Image default
Industrie

Bestel de beste Industriële afstandsbedieningen bij Hetronic

Bestel de beste Industriële afstandsbedieningen bij Hetronic

Op het gebied van industriële afstandsbedieningen Hetronic ’s werelds toonaangevende leverancier voor een breed scala aan industriële toepassingen.Zij bieden wereldwijde service aan alle radiografische zenders en ontvangers, inclusief installatie en onderhoud.Radiografische ontvangers van de Nova-S-serie van Hetronic behoren tot de lichtste en meest duurzame op de markt.

Hoe werkt een industriële afstandsbediening?

Een industriële afstandsbediening is een afstandsbediening waarmee u machines, apparatuur en andere apparatuur met radiofrequentie kunt bedienen.Industriële meetmethoden op afstand werken in de meeste gevallen heel anders dan meetmethoden voor consumenten op afstand. Als resultaat van de softwarematig opgenomen gegevens in het industriële achterliggende systeem, genereert het afleversysteem een radiografische module op basis van de gegevens. Wanneer deze ontvanger de radiosignalen binnen krijgt, checkt deze of het de juiste frequentie en beveiligingscodes heeft ontvangen. Nadat de ontvanger deze gegevens succesvol geeft geverifieerd, stuurt de ontvanger een signaal naar een relais dat hier mee is geactiveerd. Dit relais start vervolgens de functie in het apparaat die overeenkomt met de gegevens van de zender. Het apparaat of voertuig voert ten slotte de gewenste opdracht uit.

Industriële afstandsbedieningen werken op verschillende frequenties

Voor industriële afstandsbedieningen zijn er verschillende frequenties beschikbaar. Deze frequenties kunnen per regio of land verschillen. De meeste van de industriële afstandsbedieningen in Europa gebruiken bijvoorbeeld de frequentie van 434 MHz of 868 MHz. Er zijn expliciete afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat de frequenties van industriële afstandsbedieningen niet hoger zijn dan radiogolven, zoals telefoons, wifi, of communicatie tussen hulpdiensten zoals brandweer en politie. Daarom krijgt elk type applicatie zijn eigen bandbreedte toegewezen. In deze bandbreedte kunnen apparaten een specifiek kanaal gebruiken, bijvoorbeeld 434 Mhz om interferentie te voorkomen. Hetronic’s NovaS-serie industriële afstandsbedieningen werken op een breed frequentiebereik: 419, 429, 434 (standaard), 447, 458, 480, 869 MHz of 1.216 GHz

de befaamde NOVA-S serie van Hetronic

De radiografische zenders van de NOVAS-serie zijn extreem licht en extreem robuust. Ze hebben een riemclip en een bereik van 100 meter. Bovendien is de zender IP65 beschermd. Hierdoor is de zender veilig aan te raken en volledig stofdicht. Ook klantspecifieke oplossingen met toetsen, tuimelschakelaars, draaiknoppen of LED’s behoren tot de mogelijkheden.

https://www.hetronic.nl