HV Corbulo
Image default
Auto's en Motoren

Veilig jouw oldtimer stallen?

Stel, je hebt een oldtimer gekocht of hebt er al een staan. Je wilt natuurlijk ervoor zorgen dat deze oldtimer zo lang mogelijk meegaat. Vooral als je bijvoorbeeld een paar dagen of weken weggaat op vakantie. Ga daarom je auto stallen in een autostalling. Bij 1BOX kun je namelijk je auto in een veilige en overdekte autostalling zetten voor een vaste maandelijkse prijs. Dus waar wacht je nog op en huur vandaag nog jouw plekje. 

Ontdek de voordelen 

Een autostalling brengt veel voordelen met zich mee waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die je bespaart door te kiezen voor een autostalling. Zo bespaar je veel ruimte in je garage of oprit. Daarnaast is het ideaal voor oldtimers of auto’s die niet veel gebruikt worden. 

Je wilt natuurlijk gebruik maken van een service waar je weet waar je aan toe bent. Zo betaal je een vast bedrag iedere maand. Voor dit bedrag heb je 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar toegang tot je auto. De autostalling is van 6:00 tot 23:00 open, maar is ook beschikbaar op andere tijden als je een afspraak maakt. 

Ook hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je auto want deze opslag staat onder toezicht van 24/7 camerabewaking en is er toegangscontrole. Dus ben je op zoek naar een plek om veilig je auto te kunnen stallen? Zoek dan niet verder en neem contact op met 1BOX!