HV Corbulo
Image default
Zorg

Zorgverzekering buitenlandse werknemers

Heeft u als werkgever buitenlandse werknemers in dienst, dan is het belangrijk dat zij een zorgverzekering afsluiten. HollandZorg biedt een zorgverzekering voor buitenlandse werknemers. Deze ziektekostenverzekering is speciaal voor arbeidsmigranten die tijdelijk of voor een langere periode in Nederland komen wonen en/of werken.

De werknemer kan deze verzekering zelf afsluiten, maar u kunt dit ook regelen. HollandZorg maakt het afsluiten en (tijdelijk) stopzetten van een zorgverzekering eenvoudig en houdt rekening met de situatie van uw werknemers. Ook eventuele gezinsleden die in Nederland verblijven kunnen meeverzekerd worden bij HollandZorg. En heeft uw werknemer recht op zorgtoeslag? Dan kun u dit eventueel ook aanvragen.

De voordelen van HollandZorg

HollandZorg heeft een aantal voordelen voor arbeidsmigranten in vergelijking met andere zorgverzekeraars. Zo maken wij het afsluiten van een zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk. Ook kan de verzekering makkelijk stopgezet worden en weer geactiveerd worden als de werknemer weer terugkomt naar Nederland. Naast een basisverzekering hebben we een aantal aanvullende verzekeringen en ook een tandartsverzekering kan zo nodig afgesloten worden. Voor werkgevers hebben we een portaal ontwikkeld, waarmee u inzicht heeft in de polis administratie van uw werknemers.

Zorg in het buitenland

Met onze speciale zorgverzekering voor buitenlander kunnen werknemers niet alleen in Nederland terecht voor zorg. Ook in andere Europese landen hebben zij recht op noodzakelijke zorg. De vergoeding hiervan kan per land verschillen. Ook kan de werknemer niet bij elke zorgverlener terecht. Het is daarom belangrijk om in dit geval altijd contact met ons op te nemen. Wij kunnen verwijzen naar de juiste zorgverlener. Wilt u meer weten over een zorgverzekering van HollandZorg? Wij staan u graag te woord om u verder te helpen.

https://www.hollandzorg.com/nl