De oplossing voor jouw rioolproblemen in Den Haag

Rioolproblemen zijn er in allerlei vormen en maten. Eén dingen hebben ze echter wel gemeen, ze zijn allemaal enorm vervelend om mee af te handelen. Wanneer je rioolproblemen in je huis of bedrijf hebt kan dit voor erg veel overlast zorgen en zelfs voor flinke schade zorgen. Het is dan ook erg vervelend wanneer je je toilet niet kunt gebruiken omdat deze verstopt is. Veroorzaakt dit zelfde toilet vervolgens ook nog eens flinke waterschade dan wordt het ineens een stuk serieuzer. Gelukkig sta je er niet alleen voor!

Schade door rioolproblemen

Je denkt misschien eerder aan het ongemak van een verstopping dan de schade die dit op kan leveren. En hoewel het ongemak van een verstopping erg vervelend is, kan de schade nog veel vervelender worden. Wanneer een verstopping namelijk eenmaal hardnekkig genoeg is waardoor er totaal geen water meer door de afvoer loopt kan er schade ontstaan. Denk aan een dakgoot die overstroomt of een badkamer die blank komt te staan na een douchebeurt. Dit kan enorme waterschade opleveren door het hele huis. Erger nog, van al het vocht in het huis kun je flink ziek worden. Laat het probleem daarom niet te lang rusten en onderneem actie!

Riool problemen zelf verhelpen

Je hebt een rioolprobleem en je hebt besloten dat er iets aan gedaan moet worden. Dit wil je echter eerst zelf proberen te doen voordat je een professional inschakelt. Dit is dan ook zeker mogelijk, mits het om een lichte blokkade gaat. Speciaal voor de doe-het-zelvers hebben we de beste tips verzameld die jou helpen met je riool ontstoppen:

  • Meng soda en heet water en gooi dit in de verstopte afvoer. Laat dit middel een dag inwerken en spoel het vervolgens weg met heet water.

  • Gebruik een rubberen ontstopper om de blokkade uit de afvoer te zuigen. Om de zuigkracht van de ontstopper te vergroten is het belangrijk dat je deze eerst opwarmt in een laagje warm water.

  • Maak de sifon onder de afvoer los en reinig deze. Let wel op bij het terugplaatsen van de sifon. Doe je dit niet goed? Dan kan het flink gaan lekken bij gebruik.

Hulp van een professional

Lukt het je niet om je rioolprobleem zelf op te lossen? Geen paniek! Bij Ontstoppingsdienst Den Haag hebben we professionele vakmannen die jou maar al te graag helpen met je probleem. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar en helpen jou zo snel mogelijk aan een goede oplossing voor een eerlijke prijs. Een afspraak maken? Dat kan door te bellen of mailen!

https://www.ontstoppingsdienst-denhaag.nl/