HV Corbulo
Image default
Sport

3 beste tips om aan te komen voor je op een rijtje

Wil je graag aankomen? Een goede manier om snel en makkelijk aan te komen is een aankom shake. Bij Vitaminfood vind je shakes vol vitaminen en mineralen die je helpen aan te komen op een goede manier. Je wilt namelijk niet alleen aankomen in vet, door alleen maar ongezond te gaan eten. Je wilt meer gaan eten, maar wel gezond. Zodat je de juiste voedingsstoffen alsnog binnenkrijgt.

Verhoog het aantal kcal dat je binnenkrijgt

Dit is de eerste stap. Het aantal kcal dat je binnenkrijgt is bepalend voor je gewicht. Met een aankom shake verhoog je makkelijk het aantal kcal dat je op een dag binnenkrijgt. Als je een eetschema krijgt van een diëtist of dokter, is het lastig bij te houden hoeveel je precies binnenkrijgt. Met een aankom shake kan je precies bepalen hoeveel je binnenkrijgt en kan je dit als aanvulling op je normale eetpatroon gebruiken. Zo krijg je per dag makkelijk een paar honderd extra kcal binnen door middel van een aankom shake.

Blijf voldoende vitaminen binnenkrijgen

Veel mensen denken bij aankomen aan vet eten. Natuurlijk is dit een snelle manier om aan te komen maar het is niet ideaal. Je voelt je futloos, ongezond en je komt aan op plekken waar je dat juist niet wil. Daarom is het belangrijk om voldoende vitaminen binnen te blijven krijgen. Met een aankom shake van Vitaminfood weet je zeker dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt die jij nodig hebt om vol energie de dag door te komen. 

Eet regelmatig

Het verhogen van het aantal kcal dat je op een dag moet eten gaat vaak gepaard met een ander eetschema. Je zal ongeveer 6 keer per dag moeten gaan eten, terwijl veel mensen dit nu 3 á 4 keer per dag doen. Je tussendoortjes zullen dus grotere maaltijden moeten worden, of je maakt nu 1 á 2 keer per dag van een aankom shake. In zo’n shake zitten een paar honderd kcal en zo vul je dus makkelijk je aantal kcal aan. Met een aankom shake kom je makkelijk aan.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je als moeder een kind die van voetbal houdt de beste laten worden?

Een fitnesswinkel in Arnhem met een breed aanbod aan de beste sportartikelen

Ervaar de voordelen van thuis trainen met EMS