Een plisse hordeur bestellen op onze site

Hvcorbulo

Inzethorren worden doorgaans gekozen voor ramen die naar binnen openen zoals een plisse hordeur. Het inzethor kan namelijk blijven zitten als u het raam wilt openen of sluiten. Ramen die naar buiten opendraaien kunnen het beste worden voorzien van een rolhor. Een rolhor wordt op eenvoudige wijze bediend waardoor het niet veel moeite kost het raam te openen en te sluiten. Een plisse hordeur is geschikt voor enkele en dubbele deuren en zelfs voor uw schuifpui. U kunt kiezen voor één plissé hordeur of voor twee hordeuren die op elkaar aansluiten. De hordeur wordt op of in uw houten, aluminium of kunststof kozijn gemonteerd. De plisséhordeur wordt altijd geleverd met een borstel en optioneel met een magneetsluiting.

Grote ramen

Voor grote ramen kan het beste worden gekozen voor een plissé raamhor. Deze horren worden geleverd in een kader dat direct op het kozijn kan worden geplaatst. Wij leveren dan  ook horren op maat, horren die kunnen worden geplakt of gemonteerd in plaats van vastgeschroefd. Laat de frisse lucht binnen en houd insecten buiten met een plissé hordeur. Bij deze plisse hordeur is het gaas duidelijk zichtbaar en vouwt het doek op naar de zijkant, in plaats van op te rollen. Het gaas is zwart of grijs. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan, u kunt de hordeur dus sluiten of hem geheel of gedeeltelijk openen, net wat u wilt. De plissé hordeur is kind- en rolstoelvriendelijk omdat de ondergeleider maar 3 mm hoog is.

Een plisse hordeur bestellen?

Bij ons in het assortiment heb je dus ruime keuze aan plisse hordeuren. Verder vindt u bij ons ook een uitgebreide keuze uit roldeuren. Immers, muggen en vliegen komen niet alleen via de ramen maar ook via de deuren uw pand binnen. Kom gerust eens kijken in onze showroom en voor persoonlijk vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk een afspraak bij u thuis te maken zodat we u ter plaatse persoonlijk kunnen adviseren over de keuze van horren.