HV Corbulo
Auto's en Motoren

De motortheoriecursus van Gelijk Geslaagd is zeer effectief

Gelijk Geslaagd geeft een autotheorie- en motortheorie cursus waarbij je binnen 1 dagje leren geslaagd bent. Je wordt door ons binnen een ochtend klaargestoomd om in de middag je theorie examen bij het CBR af te kunnen leggen. De unieke methode die wij tijdens onze trainingen gebruiken is ontzettend effectief. Je hebt, wanneer je onze cursus volgt, een slagingskans van 100%. Door het hoge slagingspercentage durven we je ook garantie te geven. Deze garantie houdt in dat wanneer je, onverhoopt, de eerste keer niet geslaagd bent je de volgende cursus gratis mag volgen bij ons. Je betaald dan slechts de kosten van het examen zelf bij het CBR, de cursuskosten nemen wij voor onze rekening. De theoriecursus van Gelijk Geslaagd kost €89,-, dit is inclusief cursusmateriaal, lunch, drankjes en vervoer. De kosten van het CBR examen komen hier nog apart bij, deze bedragen €34,50.

In de ochtend theorie aanleren, in de middag examen maken

In de ochtend moet je even flink aan de bak om alle theorie voor het examen aan te leren. We beginnen daarom ook vroeg, vaak om 07.00 al. Best vroeg, dat begrijpen we. We willen er zeker van zijn dat er genoeg tijd is om iedereen de lesstof uitstekend aan te leren, zodat iedereen dezelfde dag zal slagen voor het examen. De ochtend is helemaal ingepland voor het aanleren en eigen maken van de theorie. Je krijgt de theorie aangeleerd van een van onze docenten, die een duidelijke uitleg geeft en slimme trucs en handige ezelsbruggetjes voor je heeft. Op die manier zal je de lastige dingen niet meer vergeten! Na het leren gaan we aan de slag met oefen examens. Deze examens zijn eerdere officiële examens van het CBR. Dit geeft jou goed de mogelijkheid om de stijl van het examen te leren kennen en te zien of je de lesstof goed in je hoofd hebt zitten. De punten die je lastig vindt kan je na de lunch nog even extra herhalen.  Dan is het tijd om met de groep naar het CBR te gaan. Hier maak je je examen, wij weten zeker dat je het gaat halen!

Inschrijven voor de dagcursus auto of motor theorie

Om je in te schrijven voor de dagcursus theorie auto of motor kan je het beste even naar onze website gaan, www. gelijkgeslaagd. com. Hier vind je de data en locaties van onze cursussen. Heb je nog vragen? Je mag ons altijd even bellen of een mailtje sturen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/