HV Corbulo
Image default
Vakantie

Een theetuin met verse streekproducten in Zeeland

Wilt u volledig tot rust komen tijdens uw vakantie of uitje op het prachtige eiland Walcheren? Bezoek dan de theetuin, inclusief een heerlijk terras, van Minicamping Plantlust in Veere, Zeeland. Hier kunt u niet alleen genieten van de rust, maar ook van verse streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte appeltaart of monchou, maar ook verse broodjes en versbereide friet. Deze frieten worden gemaakt van zelf geteelde aardappelen en zijn alleen op donderdagavond te bestellen. Minicamping Plantlust beschikt daarnaast over een eigen winkeltje. Hier kunt u losse thee kopen, maar ook zuivel, ijs, vleespakketten en cadeaumanden. Zo verrast u nog eens iemand met een uniek cadeau op zijn of haar verjaardag.

Geniet van een lekkere kop koffie na een fiets- of wandeltocht

Het eiland Walcheren is ook geschikt voor prachtige fiets- en wandeltochten. De omgeving rondom route 62 is fantastisch en zeer rustgevend voor fietsers. Als pauze van deze lange fietstocht, wilt u natuurlijk genieten van een heerlijke kop koffie en een stukje gebak. Dat is allemaal mogelijk bij de theetuin van Minicamping Plantlust in Veere, Zeeland. U krijgt een verse kop koffie of latte macchiato aangeboden op het gezellige terras. Bovendien is het terras bij mooi weer geopend voor zowel kleine als grote groepen. Bent u bijvoorbeeld op vakantie met uw hele familie of met een aantal vrienden? Dan verwelkomen ze uw groep met veel plezier.

Reserveer direct een kampeerplek of chalet

Minicamping Plantlust beschikt op dit eiland in Zeeland niet alleen over een terras en een theetuin, maar ook over een hele camping. Zo kunt u hier ook overnachten in een chalet of in uw eigen tent. De volgende dag kunt u genieten van verse broodjes en een heerlijke kop koffie om de dag goed mee te beginnen. Wilt u graag een reservering maken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met deze camping via hun website.

Gerelateerde artikelen

Genieten van strand, natuur en rust bij camping Le Parage

Leuke dingen om te doen in Bergamo, Italië!

Overnachten in De Biesbosch brengt unieke momenten met zich mee