HV Corbulo
Image default
Vakantie

Gezellige groepsreis naar Krakau!

Wil jij graag een groepsreis maken naar Krakau met vrienden en/of familie? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Een reis maken met een groep naar deze mooie stad in Polen is zeker een echte aanrader. Dit bedrijf helpt jou ook zeker graag met alles regelen wat er voor jouw reis nodig zal zijn. Krakau is voor een groepsreis een hele leuke stad, doordat er veel bezienswaardigheden zijn en veel activiteiten zijn die je gezamenlijk kan gaan doen. Ook is deze stad qua prijs ook helemaal niet duur, dus hoef je je daar geen zorgen om te maken! 

Cultuur

Krakau is een prachtige stad waar je veel kan gaan ontdekken en meemaken. Als je meer zin hebt om tijdens jouw groepsreis de cultuur helemaal op te snuiven, is dit een ideale stad voor jou. Met prachtige gebouwen en talloze monumenten zal jij je zeker niet gaan vervelen. Een paar dingen die je zeker weten in Krakau moet hebben gezien zijn de Grote Markt en de Zoutmijnen. Dit is tijdens een groepsreis zeker ook aan te raden! Ook kun je een bezoek brengen aan het duistere Auschwitz, wat maar op een kleine 60 kilometer afstand van Krakau ligt! 

Levendig

Als je tijdens jouw groepsreis toch wat actiever wilt zijn, heeft Krakau ook daar veel opties voor. Deze stad is een levendige stad voor met leuke restaurantjes, cafés, bars en leuke winkels. Je kunt uitgebreid winkelen en genieten van een lekkere maaltijd met een lekker drankje. En omdat Krakau in vergelijking heel goedkoop is, zal dat ook allemaal goed te betalen zijn. Wil jij ook graag een gezellige groepsreis maken met jouw vrienden en/of jouw familie? Neem dan zeker snel contact op met dit bedrijf. Zij helpen jou graag verder met jouw eigen ideale groepsreis naar deze mooie Poolse stad Krakau!

 

Gerelateerde artikelen

Genieten van strand, natuur en rust bij camping Le Parage

Overnachten in De Biesbosch brengt unieke momenten met zich mee

Bijzondere overnachtingen in Nederland