Heeft u te maken met letselschade in Amsterdam of Rotterdam?

Hvcorbulo

Heeft u te maken gekregen met letselschade in Rotterdam of Amsterdam? Dan kunt u waarschijnlijk enige vorm van hulp gebruiken bij het indienen van een schadeclaim. De juiste partij aansprakelijk stellen en een redelijk aanbod krijgen voor smartengeld is een complexe procedure. Een letseladvocaat van Trias Legal kan u bijstaan met het alles rondom deze procedure. Met een advocaat aan uw zijde weet u zeker dat u het meeste haalt uit de onderhandelingen met de verzekeraar.

Wat betekent letselschade in Amsterdam of Rotterdam voor u?

Letselschade wordt gedefinieerd als alle schade die u als slachtoffer van een ongeval hebt opgelopen. Die schade wordt onderverdeeld in twee vormen: financiële schade en emotionele schade.

Financiële letselschade

Als u een claim in wilt dienen omdat u schade heeft, denkt u waarschijnlijk in een eerste instantie aan financiële schade. Het gaat hierbij over alle materiële schade die het gevolg zijn van uw ongeval – denk aan medische kosten, beschadigingen, misgelopen inkomsten en dergelijke. Een gedeelte of al deze kosten zijn op de aansprakelijke partij te verhalen.

Vergoeding voor emotionele schade

Een ongeluk kost geld, maar beïnvloedt vaak ook het levensplezier van het slachtoffer. Aan een verkeersongeluk kunt u bijvoorbeeld angsten of lichamelijke pijn overhouden. Voor deze emotionele schade kunt u ook een schadevergoeding eisen. De aansprakelijke partij doet u een aanbod ter compensatie van de schade die veroorzaakt is.

Schade verhalen in geval van letsel

Letselschade in Rotterdam of Amsterdam kunt u in veel gevallen vergoed krijgen door de verzekeraar. Maar op hoeveel geld heeft u eigenlijk recht? En is het aanbod dat de aansprakelijk gestelde partij u doet wel fatsoenlijk? Voor dergelijke vragen kunt u zich tot een letselschadeadvocaat Trias Legal richten. Een deskundige advocaat van dit kantoor geeft u inzicht in de procedure en kan u vaak helpen om een hogere schadevergoeding te krijgen.