HV Corbulo
Woningen

Maak het uzelf eenvoudig en laat uw verhuizing regelen door een verhuisbedrijf uit Rotterdam

Een verhuizing in Rotterdam en omgeving kunt u laten regelen door een verhuisbedrijf uit Rotterdam. Wist u bijvoorbeeld dat het tot de mogelijkheden behoort dat een verhuisbedrijf uw spullen voor u in- en uitpakt? Zo kunt u ’s ochtends uw oude huis verlaten zonder iets in te pakken en ’s avonds staan uw spullen in uw nieuwe huis uitgepakt klaar. Ook bij het indelen en verplaatsen van de spullen in uw nieuwe huis helpen de verhuizers u. Een fijn verhuisbedrijf in Rotterdam met veel ervaring en goed materieel is Jac den Hollander Verhuizingen. Met de vakmannen van dit bedrijf kunt u er van op aan dat uw verhuizing op rolletjes loopt.

Een betrouwbaar verhuisbedrijf sinds 1923

Dit Rotterdamse verhuisbedrijf is opgericht in 1923. U kunt dus rekenen op een schat aan ervaring met verhuizingen. Heeft u bijzondere wensen omtrent uw verhuizing? Geen wens is te gek voor dit veelzijdige bedrijf. Voor elke verhuizing wordt er een plan van aanpak gemaakt waarin al uw wensen worden opgenomen. Het geeft rust als dit allemaal op papier staat en hierdoor kunt u met een gerust gevoel de verhuizing tegemoet gaan. Daarbij is dit verhuisbedrijf uit Rotterdam aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw inboedel volledig verzekerd en kunt u rekenen op Verhuisgarantie.

Ook voor uw internationale verhuizing kunt u hier terecht

Naast verhuizingen binnen Rotterdam en omgeving, helpt Jac den Hollander Verhuizingen ook bij uw internationale verhuizingen. Zo kunt u bij dit Rotterdamse verhuisbedrijf terecht voor zaken als taxaties en douaneformaliteiten. Dit Rotterdamse verhuisbedrijf heeft daarnaast de beste prijs-kwaliteitverhouding, waardoor u nooit te veel betaald voor de aangeboden diensten. Benieuwd naar wat Jac den Hollander voor uw verhuizing kan betekenen? Op de website kunt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen waarin al uw wensen verwerkt kunnen worden. Ook kunt u voor eventuele vragen natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen.