HV Corbulo
Woning en Tuin

Hoe herken je bedwantsen en wat kun je er tegen doen

Bedwantsen zijn kleine zwarte beestjes die zich in je matras verstoppen en s’nachts je bloed zuigen door je te bijten. Deze beten laten rode jeukende bulten achter over je hele lichaam. Wanneer je nu last hebt van bedwantsen of hier last van gehad hebt in het verleden weet je dat je slapeloze nachten kan krijgen van deze beestjes. Om deze slapeloze nachten te voorkomen vertellen wij je hoe je bedwantsen kunt herkennen en hoe je er vanaf komt. 

Hoe herken je bedwantsen?

Bedwantsen kunnen je huis ongezien binnendringen doordat je ze meeneemt vanaf een andere plek. Het kan zo zijn dat je ze meeneemt vanuit het hotel waar je laatst geslapen hebt, of vanuit het huis van een vriendin waar je laatst geslapen hebt. Eenmaal binnen verstoppen de bedwantsen zich erg goed. Toch zijn er een aantal dingen waar je ze aan kunt herkennen. Wanneer je een wit laken hebt kun je s ochtends misschien een aantal zwarte puntjes zien liggen. Dit zijn de uitwerpselen van de bedwants. Ook laten de bedwantsen een amandelachtige geur achter. Hier kun je ze ook aan herkennen. 

Bedwantsen zelf bestrijden

Nu heb je ontdekt dat je bedwantsen in je huis of bedrijf hebt en wil je hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Volkomen logisch natuurlijk aangezien de beestjes je slapeloze nachten en een hoop jeuk kunnen bezorgen. Nu zijn er op het internet enorm veel bestrijdingsmiddelen te vinden tegen bedwantsen. Wij raden het gebruik van deze middelen echter wel af. Deze middelen zijn namelijk niet sterk genoeg om het hele probleem aan te pakken. Middelen die wel sterk genoeg zijn mogen niet aan consumenten verkocht worden. Het beste wat je dan ook kan doen is een professional inschakelen die wel beschikt over middelen die sterk genoeg zijn.

Hulp van een professional

De beste manier om van je bedwantsen af te komen is met de hulp van een bedwantsenbestrijder. Gelukkig kun je via Bedwantsenbestrijden gemakkelijk in contact komen met een bestrijder bij jou uit de buurt. Hij beschikt over een aantal verschillende technieken om op een professionele manier bedwantsen te bestrijden. Hij doet dit op een veilige en verantwoorde manier en voor een eerlijke prijs. Heb jij nu last van bedwantsen? Twijfel dan niet en bel of mail voor een afspraak!

https://bedwantsenbestrijden.com/