HV Corbulo
Woning en Tuin

Wat te doen bij kakkerlakken in je huis of bedrijf

Kakkerlakken in je huis of bedrijf kan je dagelijkse gang van zaken flink verstoren. Veel mensen zijn dan ook voor de dood voor de beesten. Daarnaast is het ook nog eens enorm onhygiënisch aangezien ze een weeïge geur achterlaten en uitwerpselen door je huis of bedrijf verspreiden. Gelukkig zijn er manieren om van de kakkerlakken af te komen en weer vrienden en familie uit te nodigen voor een hapje en een drankje bij je thuis. Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder.

Waar zitten de kakkerlakken?

Wanneer je een kakkerlak hebt gezien in je woning of bedrijf is deze vaak niet alleen. De rest van de kakkerlakken zitten waarschijnlijk goed verstopt. Kakkerlakken houden namelijk van donkere plekjes die warm en een beetje vochtig zijn. Spot je dus een rennende kakkerlak door je woonkamer? Ga er dan vanuit dat er meer in je huis verblijven. Maar waar ga je dan op zoek? Dit zijn de meest voorkomende schuilplaatsen van de beestjes:

  • Onder de gootsteen

  • In keukenkastjes

  • Onder de koelkast

  • Onder de vaatwasser

Hoe kom ik van de kakkerlakken af?

Je weet nu dat je een kakkerlakken familie in je huis of bedrijf hebt, maar hoe kom je hier nu vanaf? Je denkt misschien eerst aan het zelf bestrijden van de beestjes. Je vindt een aantal sprays op het internet en overweegt deze te gebruiken. Wij raden dit echter af aangezien deze sprays nooit sterk genoeg zijn om alle kakkerlakken uit te roeien. Welk middel wel sterk genoeg is? Professionele middelen van een bestrijder. Deze middelen zijn niet beschikbaar voor particulier gebruik, maar jouw lokale bestrijder beschikt er wel over. Hij kan de kakkerlakken op een veilige en verantwoorde manier voor je bestrijden. 

Wat kost het bestrijden van kakkerlakken?

Hoeveel kost het nu eigenlijk, kakkerlakken bestrijden in mijn huis of bedrijf? Dit is een vraag die de bestrijders van Kakkerlakkenbestrijden erg vaak krijgen. Om een goede prijsindicatie te geven moet hij echter eerst wat meer informatie hebben. Ieder geval is namelijk weer anders als het om kakkerlakken bestrijden gaat. Zo moet hij weten:

  • Hoeveel kakkerlakken er precies zitten

  • Welk middel er nodig is voor de bestrijding

  • Hoeveel van dit middel nodig is voor de bestrijding

  • Hoe lang het gaat duren om de kakkerlakken te bestrijden.

Wanneer hij deze informatie heeft zal hij je een eerlijke prijs aanbieden. Ga je hiermee akkoord? Dan gaat hij zo snel mogelijk aan de slag om jouw huis weer kakkerlak-vrij te maken. 

https://kakkerlakkenbestrijden.com/