HV Corbulo
Sport

Hoe kun je als moeder een kind die van voetbal houdt de beste laten worden?

De moderne voetbalmama of -vader wordt voortdurend in alle richtingen getrokken. Van het rijden van hun zonen en dochters tot het oefenen en spelen, tot het vrijwillig inzetten van hun tijd voor de concessiestand, een voetbalmoeder is voortdurend onderweg. Combineer dit met de eisen van een 9 tot 5 baan, het verzorgen van een huishouden en het hebben van een succesvol huwelijk en je hebt het recept voor de moderne voetbalmama. Aan de oppervlakte lijkt het erop dat er niet genoeg tijd in de dag is om alles te bereiken wat nodig is om een succesvolle voetbalmama te zijn, maar hopelijk zullen mijn top 10 voetbalmama ideeën je helpen om wat balans in je leven te vinden. Deze top 10 ideeën zijn niet in een bepaalde volgorde van belang, maar moeten eerder worden gebruikt als een leidraad om je te helpen een betere voetbal ouder te worden.

Wat is allemaal belangrijk bij het proces om een kind een goede voetballer te laten worden?

  1. Schema – Het meest voor de hand liggende en wat ik beschouw als de ruggengraat van het succes is het hebben van een gedefinieerd schema. We gaan helaas niet door het leven met een kristallen bol en onvoorziene gebeurtenissen zullen gebeuren, maar om succesvol te zijn heb je structuur nodig in je leven en dat is het resultaat van een goed afgestemd en georganiseerd schema. Alle leden van uw familie, inclusief iedereen die de kinderen helpt, moeten het dagschema begrijpen en naleven. Ik raad u aan om de ingebouwde kalender van uw smartphone of Google Calendar te gebruiken om het dag-, week- en maandprogramma op te schrijven. Wat het beste heeft gewerkt voor mijn familie is dat we elke donderdag of vrijdag een leuk familiediner koken en het weekend en het schema van de volgende week bespreken. Dit werkt het beste wanneer iedereen die betrokken is bij het helpen met uw kinderen aanwezig is, zodat alle input en output kan worden samengesteld en verspreid en mogelijke problemen kunnen worden gematigd. Daarnaast is het leuk om wekelijks met vrienden en familie te eten.
  2. Organisatorisch Wassen – We willen allemaal dat onze kinderen succesvol zijn, dus het is het beste dat we ze op jonge leeftijd succes laten zien. Er zijn veel bijvoeglijke naamwoorden om succes te beschrijven, maar een rode draad die bij de meeste mensen leeft is de noodzaak om organisatorische vaardigheden te hebben. De gemeenschappelijke schurk om georganiseerd te zijn is luiheid. Wat dus het beste heeft gewerkt voor mijn familie is dat we de persoon die verantwoordelijk is voor het doen van de was, inclusief de voetbaluniformen, cleats, sokken en oefenkleding, daadwerkelijk in ons schema opnemen. De berg wasgoed voor een gezin van vijf personen per week kan een ontmoedigende taak zijn en daarom wisselen mijn vrouw en ik dit wekelijks af. Het doen van de was omvat het wassen, drogen, opvouwen en vooral het opbergen ervan. Als uw familie ook maar iets van ons is, dan moet u het wekelijkse “Case of the Missing Sock”-probleem aanpakken. Alle suggesties hier zijn welkom, omdat we er niet uit kunnen komen.
  3. Toegewijde fan – Ongeacht het niveau van het enthousiasme van uw kinderen voor het voetbal, moet u een toegewijde fan zijn. Denk aan alle tijd die u al heeft besteed aan het opvoeden van uw kinderen in de voetbalsport. Een toegewijde fan zijn betekent leren over de geschiedenis van het voetbal, leren over de verschillende professionele teams en competities en het prestige van het winnen van de wereldbeker. Door het uitbreiden van uw voetbalkennis kunt u die kennis en enthousiasme overbrengen aan uw kinderen, die u oprecht zullen waarderen als u zich interesseert voor wat ze op het voetbalveld doen. Belangrijk is ook om voetbaltickets ajax zoeken en dus naar wedstrijden van hun favoriete club mee te nemen
  4. Voetbal spelen – Toen ik jonger was speelde mijn vader veel honkbal met mij, maar we schopten ook af en toe tegen de voetbal. Die herinneringen zullen voor altijd bij me blijven, zodat ik ze zo vaak als ik wil in mijn hoofd kan herhalen. Ik durf te wedden dat als hij vandaag nog zou leven, hij de bal met de familie zou schoppen. Mijn zoon en ik hebben genoten van het kijken naar voetbalwedstrijden en het toepassen van bepaalde technieken op het voetbalveld. We hebben allebei onze vaardigheden drastisch verbeterd en leren veel meer over voetbal. Hoewel ik in de 40 ben, kan ik nog steeds op een niveau spelen dat mijn 13-jarige zoon uitdaagt en aanmoedigt om harder en slimmer te spelen. Ik begrijp dat sommige ouders op basis van hun gezondheid of leeftijd niet in staat zullen zijn om daadwerkelijk met hun kinderen te spelen, dus misschien kun je een privécoach inhuren, maar doe wat je kunt om verloofd te blijven en je kinderen zullen je daarvoor waarderen.
  5. Vrijwilligerswerk – Van vrijwilligerswerk bij de concessiehouder tot het zijn van een scheidsrechter of coach, je tijd wordt gewaardeerd door de voetbalwereld. Mijn vrouw en ik plannen onze tijd in zodat we onze vrijwilligerstijd kunnen maximaliseren en nog steeds de wedstrijden van onze zoon niet kunnen missen. Daarnaast heeft het vrijwilligerswerk ons in staat gesteld om andere voetbalfamilies te ontmoeten en met hen samen te werken. Het concept van een dorp om een kind op te voeden is de kern van een productieve vrijwilliger. Vrijwilligerswerk stelt je in staat om op de hoogte te blijven van voetbalevenementen en maakt je in wezen een instant rolmodel voor kinderen, omdat ze je zien als onderdeel van de leiding van de voetbalgemeenschap.
  6. Fondsenwerving – Als er leden van je team zijn die minder geluk hebben en zich de kosten van voetbalklampen, scheenbeschermers, keepershandschoenen enz. niet kunnen veroorloven, of als je team probeert om geld in te zamelen.
https://ticketforsale.nl/