HV Corbulo
Woning en Tuin

Hoveniersbedrijf dicht bij Roermond durft de uitdaging aan van moeilijke tuinen

Jack Hannen Hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond heeft ervaring met diverse soorten tuinen. Niet iedereen heeft een even praktisch stuk grond om mee te werken dat gemakkelijk kan worden ingedeeld tot een prachttuin. Ook niet iedereen heeft een tuin waar alles gemakkelijk wil groeien en bloeien. Gelukkig zijn de hoveniers bij Jack Hannen niet bang voor een uitdaging. Ze weten ook voor een kleine of onconventionele tuin een stijlvol ontwerp te maken en de juiste planten te selecteren.

Een ontwerp dat past bij uw stuk grond

Is uw tuin erg diep en smal? Heeft uw tuin onconventionele hoeken of opvallende hoogteverschillen? Is uw tuin klein maar wilt u hem wel gebruiken voor diverse buitenactiviteiten? Hoveniersbedrijf Jack Hannen in de buurt van Roermond denkt met u mee over een ontwerp dat niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar ook nog eens creatief gebruik maakt van wat uw ruimte te bieden heeft. Zie de aparte eigenschappen van uw tuin als mogelijkheden voor unieke spelingen in het tuinontwerp. Het hoveniersbedrijf bij Roermond staat klaar om u te verrassen met een geslaagd ontwerp voor een moeilijke tuin. Een kleine tuin hoeft niet klein te voelen en een grote tuin kan zeker knus zijn met de juiste aanpak.

Een groene match

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom de hortensia’s bij u maar niet de lucht in willen schieten en de roos maar niet wil bloeien. Planten zijn gevoelig voor allerlei factoren; de hoeveelheid zonlicht, de gesteldheid van de bodem, de luchtvochtigheid, de temperatuur en meer. Het is soms lastig te ontdekken waarom uw kennis wel al groente uit eigen tuin serveert terwijl uw plantjes nog kleine spruiten zijn. De hoveniers van Jack Hannen Hoveniersbedrijf nabij Roermond denken met u mee over de juiste planten voor schaduwrijke plekken en geschikte mest voor een arme bodem. Samen kan er een oplossing gevonden worden voor afwatering of onkruidbestrijding. Voor u het weet heeft u die tuin van uw dromen. Met indrukwekkend groen om van te genieten en mee te pronken.

https://jackhannen.nl/