HV Corbulo
Beauty en verzorging

Geen afspraak nodig bij deze kapper in Delft

Op zoek naar een kapper in Delft waar u geen afspraak hoeft te maken maar gewoon binnen kunt lopen? Bij Mienis Kapsalon, gelegen aan de Spoorsingel 60 in Delft, hoeft u niet van tevoren een afspraak te maken. Bij deze welbekende kapsalon waant u zich in een andere tijd met de klassieke inrichting. Eventjes wachten tot u aan de beurt bent hoeft in deze kapsalon Delft dus geen opgave te zijn. Of u nou een gezin met kleine kinderen heeft of wat ouder bent, iedereen is welkom. De kappers van Mienis zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u altijd goed adviseren als u voor een trendy kapsel wilt gaan. Weet u niet zo goed wat u wilt? Dan kunt u samen de opties bekijken en zo tot uw perfecte kapsel komen.

Kleine en grote behandelingen bij deze kapsalon

Het bijknippen van uw kapsel of een totaal nieuw kapsel zijn beide mogelijkheden, ook zonder afspraak! U kunt kiezen voor een knipbeurt, kleuring, bruidskapsel, omvorming (krullen) en extensions. U kunt bij deze kapper in Delft ook terecht voor verschillende opties qua natuurlijke pruiken of haarstukken. Geïnteresseerd in bijvoorbeeld extensions? Dan kunt u door middel van extensions uw haar laten verdikken of verlengen. Alles is mogelijk, het kan niet te gek bij Mienis Kapsalon Delft.

Weet waar u aan toe bent

Afhankelijk van de behandeling en extra’s die u kiest profiteert u van de aantrekkelijke prijzen van Mienis. Wel zo fijn, dan weet u precies waar u aan toe bent als u een bezoekje aan deze kapper in Delft brengt. Als u voor extensions heeft gekozen kost dat bijvoorbeeld 3,50 euro per extension of verdikking voor stijl haar. Voor een gekrulde extension of verdikking moet u denken aan 7,70 euro. Zo kunt u eenvoudig de prijs van een extensionbehandeling berekenen. Een normale knipbehandeling kost voor heren 17,20 euroen voor dames 25,90 euro. Dan zijn er nog bijkomende kosten voor wassen, drogen en stylen. Zoals bij elke goede kapperszaak kunt u ook uw wenkbrauwen laten kleuren en epileren. Wel zo fijn als uw wenkbrauwen dezelfde kleur als uw kapsel zijn!

https://mienis-kapsalon.nl/