HV Corbulo
Woning en Tuin

Je sleutels zijn nooit meer kwijt met deze tips!

Het komt toch verrassend vaak voor: iemand die zijn sleutels kwijtraakt en nu niet meer zijn woning in kan! Je zult wel denken ‘dat zal mij nooit gebeuren’, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat doe je in zo’n situatie? Beter kun je jezelf eerst focussen op de vraag: hoe voorkom ik zo’n situatie? Daarom hier een aantal tips om je sleutels niet meer kwijt te raken!

Maar ik ben nog nooit mijn sleutels kwijtgeraakt?

Zoals net al even werd gezegd, zit een ongeluk in een klein hoekje. Misschien let je wel erg goed op je sleutels, maar het hoeft maar één keer tegen te zitten en je bent ze kwijt! Misschien sta je wel met drie overvolle boodschappentassen voor de deur en probeer je jouw sleutel te pakken zonder de boodschappen te laten vallen. Je grist door je zakken, maar probeert je tassen ook nog eens recht te houden en daardoor valt je sleutel tevergeefs op de grond, direct in een putje! Nou, lekker dan! Het kan iedereen overkomen, dus is het toch wijs om de tips even door te nemen.

Tips om je sleutels niet meer te verliezen!

Misschien zijn het al bekende adviezen, maar misschien steek je toch nog wat informatie van deze tips op! Lees ze gauw verder, als je jouw sleutels lief hebt…

  1. Hang al je sleutels aan één sleutelbos, want een losse sleutel is natuurlijk makkelijker te verliezen dan een hele bos.

  2. Zorg altijd dat er een reservesleutel in de buurt is, die je op een veilige plek bewaart. Geef hem bijvoorbeeld, in overleg, aan de buren!

  3. Bewaar je sleutels altijd op een vaste plek. Een vaste plek binnenshuis, een vaste plek in de auto, een vaste plek in je tas, noem het maar op! Zo zijn je sleutels natuurlijk makkelijker terug te vinden.

  4. Sleutels maken natuurlijk een heerlijk geluid als je ermee rammelt en daar zijn kleine kinderen vaak dol op! Bewaar je sleutels dus op een plek waar je kinderen niet bij kunnen, voordat ze met de sleutels aan de haal gaan!

Maar, ik ben mijn sleutel al verloren?

Ai, dan helpen deze tips natuurlijk niet meer! Ben je jouw sleutel verloren en moet je toch dringend naar binnen? Dan surf je direct naar Slotenprobleem Kwijt, waar je meteen in contact wordt gebracht met jouw lokale slotenmaker. De slotenmaker komt er zo snel mogelijk aan, want hij wil je natuurlijk niet te lang laten wachten! Als hij er eenmaal is, kun je weer als de wiedeweerga naar binnen toe. En, als je dan toch weer rustig op je bank zit, is het misschien geen slecht idee om toch nog even naar de bovenstaande tips te kijken!

https://slotenprobleemkwijt.nl/