HV Corbulo
Dienstverlening

Leer positief denken en handelen

Voor een internationaal erkende training op het gebied van NLP kun je terecht bij De eerste verdieping. Speciaal voor degenen die nog niet zo bekend zijn met neuro linguïstisch programmeren staat er een uitlegvideo online. Tijdens gratis infoavonden kun je ook meer te weten komen over de NLP opleidingen bij De eerste verdieping. Deze bijeenkomsten worden een aantal keer in het jaar gehouden. Ze duren van 19:30 tot 22:00 uur.

NLP

Waar het bij NLP vooral om draait, is dat je weer grip krijgt op je leven. Je leert hoe je hardnekkige en negatieve denkpatronen omzet in positievere varianten. Als je vrolijker en rustiger denkt, voel je je beter. Met als gevolg dat je zin en energie hebt om te gaan doen wat je al zolang wil doen. Reizen? Je eigen bedrijf beginnen? Eindelijk autorijlessen nemen? Zo concreet en groot hoeven de veranderingen niet te zijn. Soms is het al een hele stap je in je huidige leven iets relaxter en zelfverzekerder te voelen. Kortom: het maakt niet uit wat je wilt bereiken, het gaat erom dat je het bereikt!

NLP practitioner

Heb je het certificaat practitioner NLP op zak? En ben je nog niet uitgeleerd? Op het programma van De eerste verdieping staan ook systemisch werk cursussen. De focus ligt op de relaties die je hebt met anderen. Zowel met je partner en familieleden als met vrienden en collega’s. Menselijke relaties vervallen snel in patronen / systemen. En die kunnen behoorlijk star zijn. Als je last hebt van een bepaald systeem waarin je zit, blijkt het in de praktijk moeilijk daar iets aan te veranderen. Laat staan eruit te stappen. Maar mogelijk is het zeker wel. Hoe? Dat leer je tijdens de opleiding systemisch werken bij De eerste verdieping. Heb je de cursus succesvol afgerond en smaakt het naar meer? Je kunt direct doorstromen naar systemisch werken 2 en uiteindelijk naar systemisch begeleiden. Stap voor stap ga je iets meer de diepte in en worden je coachvaardigheden geoptimaliseerd.

 

https://www.1e-verdieping.nl/