HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar liefde? Search4love helpt je erbij!

Iedereen die wil speeddaten in Breda let op: Search4love is dé organisatie om je bij in te schrijven. De speeddate avonden worden op toffe locaties gehouden. Bijvoorbeeld in Parc Breda aan de Grote Markt 20-22. Je kunt vlak in de buurt parkeren bij Parking Mols. Kom je met de trein? Je hoeft maar 5 minuten te lopen. Om 19.30 uur word je welkom geheten met een glaasje champagne, het wordt immers een feestelijke avond! Na een korte uitleg start de eerste ronde. Elke ontmoeting duurt 4 minuten. In totaal zul je 15 tot 20 singles te spreken krijgen. Tussen de gesprekjes zijn er korte pauzes. De hostess van de avond komt regelmatig langs met hapjes en drankjes. Rond de klok van 22.00 uur krijg je de uitslag: jouw persoonlijke matches van deze bijeenkomst. Natuurlijk is er alle tijd om na te kletsen en… hopelijk… een tweede date af te spreken.

Ga speeddaten in Amsterdam

Een speeddate Amsterdam, heb jij daar ook zo’n zin in? Search4love regelt wekelijks avonden voor singles als jij. In het populaire GoodHangout bijvoorbeeld, aan de H.E.J. Wenckebachweg 180. Er zijn zowel vrouw-man, man-man als vrouw-vrouw meetings. Je kunt je online opgeven. Als je toch niet blijkt te kunnen, verzoeken we je dit op tijd door te geven, want de animo is groot. Annuleren is gratis. Voor iedere deelnemer geldt de ‘niet goed geld terug garantie’. Ben je echt ontevreden na het speeddaten dan krijg je het inschrijfbedrag teruggestort.

 

Naast bovengenoemde steden, is Search4love actief in Den Haag, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Deventer, Eindhoven, Sittard, Nijmegen, Almere en Middelburg. Voor degenen die zenuwachtig zijn om te gaan speeddaten: besef dat het voor iedereen een spannende avond is. En mocht je een beetje dichtslaan tijdens een date, dan kun je altijd om hulp vragen. Wij garanderen je dat je de avond van je leven zult hebben en dat je in contact komt met leuke mensen. Misschien zit die ene ertussen voor je. Zo niet, dan houd je er in ieder geval vrienden aan over.

https://www.search4love.nl/