HV Corbulo
Image default
Hobby en vrije tijd

Top zaden bestel je 24/7 online

Als we kijken naar de best verkochte w ietzaden  van Weed Seeds Express dan zitten er een flink aantal bij die ook voor jou -beginnend kweker- geschikt zijn. Neem Harlequin gefeminiseerde zaden die zowel binnen als buiten en in een kas goed groeien.

De belangrijkste eigenschappen voor je op een rij:

  • THC waarde 6%, CBD-waarde 15%;
  • 25% Indica, 75% Sativa;
  • Colombian Gold X Nepali Indica X Thai landrace X Swiss landrace;
  • 400 – 500 gram/m2 maximum opbrengst bij kweek binnen;
  • 550 – 700 gram/m2 maximum opbrengst bij kweek buiten;
  • 56 tot 63 dagen bloeitijd;
  • hoge schimmelbestendigheid;
  • bloemige smaak met een twist citroen, mango en Citrus.

Het effect dat het roken van Harlequin heeft, verschilt van persoon tot persoon. De een wordt er kalm en relaxed van. Een ander voelt zich creatief en gefocust. Weer anderen benoemen de werking als geestverheffend en vrolijk-makend.

Heb je al veel ervaring met autoflower kweken? Bruce Banner kunnen we jou adviseren. Met een THC-percentage van 27% is dit een behoorlijk sterke soort. Dit plantje groeit eigenlijk overal en het hele jaar door goed. Deze weed smaakt naar bessen met een vleugje diesel.

De naam… klinkt bekend niet? Dr. Robert Bruce Banner is het alter ego van de Hulk. De strip verscheen voor het eerst in mei 1962 en werd razendsnel populair. Een leuk weetje: in de aanvankelijke Nederlandse vertaling heette Hulk ‘Rauwe Bonk’. Het heeft maar even geduurd voordat gewoon weer Hulk gebruikt werd. De televisieserie de Hulk met Bill Bixby (dr. Bruce Banner) en Lou Ferrigno (de Hulk) liep van 1977 tot en met 1982 en werd in landen over de hele wereld uitgezonden. Acteur Bixby overleed in 1993. Ferrigno is inmiddels 69 en -voor zover bekend- verscheen hij in 2012 voor het laatst in een serie genaamd Cocktails with Stan. Goed, weer terug naar Bruce Banner weed! Je kunt de zaden per 5 of per 10 bestellen. Kweek je binnen, dan zullen de planten 100 tot 150 cm hoog worden. Buiten groeien ze meestal net iets harder, reken in dit geval op 140 tot 210 cm.

https://weedseedsexpress.com/nl