HV Corbulo
Image default
Vervoer en transport

Kipper of gesloten aanhanger huren? Kijk op JobCar.nl

Heeft u iets groots of zwaars te vervoeren? Dan is een aanhanger ideaal. JobCar in Etten-Leur is hét adres voor aanhanger verhuur. Ze hebben een mooie collectie huur-aanhangwagens staan. We beschrijven er een tweetal zodat u een beetje een idee krijgt van de mogelijkheden.

Kipper huren

We trappen af met de kipper. Dit is een elektrisch aangedreven kiepaanhanger die veel gebruikt wordt voor het vervoeren van zwaar (tuin)afval zoals stenen en grond. De kipper kan 1385 kilogram aan. Met slechts één druk op de knop komt de bak omhoog. Om het laden en lossen wat soepeler te laten verlopen, kunt u de achter-plaat en de zijborden naar beneden klappen. De kipper heeft een dubbele as en hij is geremd. Om met deze aanhanger te mogen rijden, moet u in het bezit zijn van het BE-rijbewijs. De kipper is 300 bij 150 bij 30 cm groot. De totale toegestane massa is 2000 kilogram. De wagen zelf weegt 615 kilogram. De hoogte van de laadvloer is 66 cm. De inhoud is 1.35 m³.

Gesloten aanhanger huren

Wilt u er 100% zeker van zijn dat uw spullen veilig en droog aankomen op de bestemming, dan raden we een gesloten aanhanger aan. De geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. harde opbouw is een aanhangwagen met een toegestane maximale massa van 1350 kilogram. De bakmaat: 256 x 134 x 150 cm. Het totale laadvermogen is 920 kilogram. Met een laadvloerhoogte van 54 cm, is het prettig laden. De totale inhoud van deze gesloten aanhangwagen is 5.15m³. Boven de twee achterdeuren zit een regengoot. De deuren zijn goed afsluitbaar dankzij vast-zetters. Het disselslot is in de huurprijs inbegrepen, daar hoeft u niet extra voor te betalen. De lading is altijd goed afgesloten, maar kan wel gaan schuiven tijdens het rijden. U kunt een en ander vastzetten met spanbanden en afdekken met verhuisdekens. In de vloer van de aanhanger zit een vastzetrail met bindogen.

Meer info

Aanvullend melden we dat u voor een tandemasser, open aanhanger of auto ambulance huren ook op het juiste adres bent bij JobCar. Alle aanhangwagens van JobCar zijn per 3 uur, per dag of voor meerdere dagen te huur. ’s Zondags geldt een aangepast tarief. Die prijs ligt iets hoger dan de algemene dagprijs, omdat zondag een gewilde dag is.

https://www.jobcar.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw goederen binnen twee dagen in Groot-Brittanniƫ dankzij deze internationaal koerier

Is elektrisch rijden even comfortabel als met een brandstofmotor?

Een snelle en comfortabele taxi en Zwolle vindt u bij dit bedrijf