HV Corbulo
Image default
Auto's en Motoren

Sluitende ritregistratie met het track en trace systeem

Wanneer u bestuurder of eigenaar bent van een bedrijfswagen, ben je zuinig op je spullen. Althans, dat hopen we. Het is fijn als de wagen schoon en opgeruimd is, maar het allerbelangrijkste is dat hij er nog is. Diefstal is iets waar niemand op zit te wachten. Het track en trace systeem is voor veel ondernemers gelukkig niks nieuws, maar wist u dat u ook uw ritregistratie kunt bijhouden met de GPS tracker?

Ritregistratie

Wilt u zicht hebben op hoe bestuurders hun ritten maken, welke tijden er worden gereden en goed kunnen zien welke ritten zakelijk en privé zijn? Een ritregistratie is dé oplossing om dit allemaal in één keer en sluitend bij te houden. Aan de hand van het track en trace in de wagen worden de tijden, adressen en kilometers automatisch geregistreerd en kunt u die rustig bekijken en exporteren.

Track en trace systeem

Een track en trace systeem is een klein kastje dat niet zichtbaar wordt geïnstalleerd in uw auto, bus of bakwagen. Omdat het wordt aangesloten op de plus, min en geschakelde plus, weet het systeem precies wanneer de wagen wordt gestart en gestopt en kan daarmee precies de ritten bepalen. Maar ook de locaties van het voertuig zijn zichtbaar en kunnen eenvoudig worden teruggezien. Dat kan bijvoorbeeld via een online account en in het beste geval zelfs via een app. Op die manier wordt het wel heel makkelijk om altijd en overal op de hoogte te zijn.

Wagenparkbeheer

Er is eigenlijk geen wagenparkbeheerder die geen gebruik maakt van GPS trackers. Het is ideaal om te zien waar de wagens van uw bedrijf rijden maar biedt ook inzicht in gereden of gedraaide uren, kilometers, tankbeurten en rijgedrag. En met de aanstaande regelgeving omtrent CO2-uitstoot en zero emissie zones is het nog belangijker om alles goed in kaart te brengen. Goed fleet management, of wagenparkbeheer, wordt dus steeds belangrijker.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/