HV Corbulo
Image default
Woningen

Waar kan je makkelijk jouw auto stallen

Een auto stallen kan overal waar dit toegestaan is. Echter de kans dat er schade aan dit voertuig ontstaat is groot. Helemaal wanneer je deze auto in een garage zet, of misschien wel langs de kant van de weg. Veel mensen zijn bijzonder zuinig op hun auto en terecht. Zij doen er dan ook alles aan om een geschikte plek te vinden om een auto te stallen. Als je het geluk hebt om een eigen garage te hebben, kun je het voertuig hierin zetten. Maar ook dan loop je de kans dat er schade op komt. Helemaal wanneer deze garage ook gebruikt wordt voor fietsen en andere spullen in op te slaan. 

Reserveer hier een autostalling 

De beste oplossing om een auto te stallen is bij 1BOX. Hier is het mogelijk om tegen een vast tarief een garagebox te huren. Voordeel is dat hier geen fietsen of andere personen bij kunnen. Jij hebt de sleutel en kan bepalen wie hier wel of niet bij kan. 

In diverse steden is een 1BOX  opslag te vinden. Steden zoals, Den Bosch, Hellevoetsluis, Groningen en Helmond. Niet alleen een stalling voor voertuigen, maar ook andere opslagboxen zijn hier te vinden. Hier kan eventueel overtollig huisraad in, of andere spullen. 

Een stalling heeft veel voordelen. Je houdt zelf ruimte over en een auto stallen in één van deze boxen is een aanrader. Je betaalt slechts een bedrag per maand. Mocht het zo zijn dat je na een maand deze opslag niet meer nodig hebt, dan is opzeggen geen enkel probleem.  

https://www.1box.nl/opslagmogelijkheden/autostalling/