HV Corbulo
Image default
Bedrijven

Wanneer naar een holistische coach?

Een goede holistische coach Haarlem kan je helpen om weer volledig met jezelf in contact te komen. Misschien ken je het wel, als je zo druk bent met dingen als school en werk dan vergeet je soms jezelf. Je stopt met goed voor jezelf zorgen, bijvoorbeeld door middel van weinig eten en slapen. Je hebt het idee dat je geen grip meer op jezelf hebt en je vindt het lastig om weer controle te krijgen op je gedachtes en emoties. Op zo’n moment kan een holistische coach je helpen om weer te aarden. Je zult merken dat je na een sessie meer in verbinding staat met je intuïtie en weer beter keuzes kan maken.

Volg je hart

Bij holistische coach Haarlem leer je onder andere hoe je op een vrij simpele manier van je hoofd naar je hart kan gaan. De basis ligt meestal in het uitvoeren van ademhalingsoefeningen. Hierbij ben je namelijk gefocust op jezelf en sta je prikkels van buitenaf minder toe. Dit is wat je uiteindelijk moet kunnen toepassen in de realiteit, op de werkvloer bijvoorbeeld. Het is de kunst om je af te sluiten van de energieën van andere mensen. Deze horen niet bij jou, dus je moet je er ook niet door laten beïnvloeden. Het maakt je namelijk alleen maar moe en levert niks positiefs op.

Jij in het middelpunt

Dit is de reden dat het belangrijk is om de focus en aandacht bij jezelf te gaan leggen. Een goede verbinding met jezelf is nodig om met beide benen op de grond te blijven staan. Als je dit niet doet ga je wankelen en dan zul je zien dat dit zich gaat uiten in sombere gevoelens, ongerustheid of twijfels. Holistische coach Haarlem kan je hierbij begeleiden. Het is logisch dat het je niet altijd zelf lukt en gelukkig hoef je het ook niet alleen te doen. Met een beetje hulp zul je zien dat je je weer steeds beter gaat voelen en weer lekker in je vel komt te zitten.