HV Corbulo
Image default
Bedrijven

Welke werkkleding moet ik aanschaffen voor mijn werknemers? Reclame en promotie

Er zijn veel manieren om reclame te maken voor je bedrijf. Anders gezegd, er zijn veel manieren om je bedrijf en daarmee je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

Reclame via advertenties in de krant

Om te beginnen kun je advertenties plaatsen in kranten. Dit kunnen plaatselijke kranten zijn maar ook landelijke dagbladen. Tegenwoordig wordt er minder gekozen voor deze vorm van adverteren ten opzichte van vroeger. Dit komt door de opkomst van het internet.

Reclame via advertenties in magazines van plaatselijke verenigingen

Je kunt ook adverteren in het blad van de plaatselijke voetbalclub of tennisclub. Op deze manier kom je onder de aandacht van de plaatselijke inwoners.

Adverteren op internet

Ook kun je adverteren op internet. Hier heb je legio mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld adverteren op marktplaats. Maar je kunt ook zelf een website maken en op die manier je bedrijf promoten. Daarnaast kun je kiezen voor het plaatsen van een advertentie op veel bezochte websites. Denk hierbij aan nieuwssites en voetbal sites.

Adverteren via werkkleding

Als je werkkleding hebt voor je werknemers, dan kun je deze ook laten bedrukken en zodoende je bedrijfsnaam onder de aandacht brengen.
Je kunt hierbij kiezen voor een toevoeging. Als je alleen je bedrijfsnaam er op zet, dan weten de mensen misschien nog niet wat de bedrijfsactiviteiten zijn. Maar zet je er een toevoeging op, dan kun je dat daarmee duidelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan bloemist Jansen. Of stratenmakers bedrijf ter Horst. Plaats er een mooi bedrijfslogo bij en je uitstraling is compleet. Je kunt natuurlijk kiezen voor bedrukking alleen op de voorkant, maar ook voor bedrukken op zowel voorkant als achterkant.

Bedrijfskleding

Welke bedrijfskleding moet ik aanschaffen

Even een zijstraat. Welke bedrijfskleding moet je eigenlijk aanschaffen voor je werknemers?

Zorg dat je werkkleding verstrekt voor elk seizoen. Als je jouw personeel een set warme kleding verstrekt, dan kunnen ze de winterdag ook uit de voeten. Denk hierbij aan een degelijke dikke jas, maar ook truien en goede werkbroeken.

Voor de zomerdag doe je er goed aan om luchtige kleding aan te schaffen. Denk aan polo’s en T-shirts. Maar ook een korte broek kan hiervoor geschikt zijn.

Vergeet vooral ook niet de werkschoenen. Vooral bij bedrijfsactiviteiten waarbij gevaarlijke situaties voor de voeten kunnen optreden, is het aan te raden werkschoenen met stalen neuzen te verstrekken.

Wordt er gewerkt in een omgeving met veel lawaai, dan is het verplicht om als werkgever gehoorbescherming te verstrekken. Dit kunnen aangemeten otoplastieken zijn maar ook goedgekeurde oorkappen.

Dan hebben we eventueel ook nog handschoenen nodig. Als je stratenmaker bent, dan moeten je werknemers zeker handschoenen hebben. Anders houden ze geen vel op de handen. Ook bij het werken met warme voorwerpen is het aan te raden handschoenen uit te reiken om brandwonden te voorkomen.

Bij veel werkzaamheden in werkplaatsen is het aan te raden een veiligheidsbril te dragen. Bijvoorbeeld bij slijpwerkzaamheden.

Als we een tip morgen geven, kijk eens bij de bedrijfskleding van Hurricane. Bedrijfskleding van Hurricane is kwalitatief erg goed en ze hebben voor elk seizoen een geschikte set.

Een tweede tip en optie is de bedrijfskleding van Havep. Havep werkkleding is kwalitatief vergelijkbaar met Hurricane. Ook met Havep werkkleding heb je een ruime keuze in seizoenskleding en modellen.