HV Corbulo
Auto's en Motoren

123 Theorie geeft jou de garantie dat je slaagt voor je auto theorie

Niet zo lang geleden vertelde iemand over een theorie examen in 1 dag. En nu wil je weten of jij ook mee kunt doen. Ja, dat kan! Welkom bij 123 Theorie. Wij geven op verschillende locaties auto theorie cursussen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor een theoriecursus auto Barendrecht, Goes, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Jongeren met dyslexie, faalangst of ADHD behoren zeker tot onze doelgroep. Iedereen wordt professioneel  begeleid door een ervaren team van docenten. De actuele actieprijs voor de complete opleiding is €99. Stel dat je zakt, dan is de tweede cursus gratis. De training duurt maar 1 dag. Andere voordelen zijn:

-er komen geen dure boeken aan te pas;

-de lessen zijn ontspannen en gezellig;

-je leert handige ezelsbruggetjes en trucjes;

-je mag oefenen met oude examenvragen.

Samengevat: 123 Theorie is de beste voorbereiding op het auto theorie examen!

 

Wat leer je precies tijdens de theoriecursus?

 

Wat leer je zoal tijdens de cursus? Allereerst de belangrijkste verkeersregels. Hieronder vallen bijvoorbeeld voorrang geven en nemen, inhalen, invoegen en wat te doen bij pech. Ook wordt uitgelegd wat de betekenis is van verkeersborden. Zowel de verbods-, gebods- als voorrangsborden komen aan bod. En er wordt verteld hoe het er tijdens het examen aan toe gaat: wat voor soorten vragen zijn er, hoeveel vragen, hoeveel tijd is er per vraag et cetera.

 

De theorie dagcursus van 123 Theorie is geliefd en populair bij jong en oud. Op alle locaties stromen de cursussen snel vol. Als jij van plan bent het theoriecertificaat volgende maand al in je bezit te hebben, dan raden we je aan je vandaag op te geven. Dit gaat eenvoudig en super snel online. Kies eerst je locatie. Dan de datum die in jouw planning past. Vul een aantal standaard gegevens in en je bent al weer klaar! Met vragen kun je op werkdagen terecht bij het 123 Theorie serviceteam. Dit is het Whatsappnummer: 0629 99 99 62. Dit is het telefoonnummer: 085 060 1230. En dit is het emailadres. info@123-theorie.nl.

 

https://www.123-theorie.nl/