HV Corbulo
Image default
Cadeau

Wat zijn originele kraamcadeaus voor een meisje?

Hoera! Er is een baby geboren, een meisje! Dat is hartstikke leuk natuurlijk en dat moet gevierd worden. Dan mag je na een paar dagen of weken op kraambezoek bij de kersverse ouders en de baby. Het is gebruikelijk dat wanneer je op kraambezoek gaat, dat je ook een cadeau meeneemt voor de ouders en de pasgeboren baby. Denk hierbij aan een rompertje, een paar schoentjes, spuugdoekjes, en voor de ouders een bosje bloemen. Er zijn genoeg ideeën voor een leuk kraamcadeau, maar het kan natuurlijk zijn dat je even geen inspiratie hebt. Wat zijn originele kraamcadeaus voor een meisje? Want je wilt iets leuks, maar ook iets dat origineel is. Hier vind je een aantal ideeën voor leuke en originele kraamcadeaus voor een meisje. 

Originele kraamcadeaus voor een meisje

Een kraamcadeau bedenken kan soms lastig zijn, want wat hebben de ouders nodig voor hun baby en wat is origineel? Wat zijn nou echt originele kraamcadeaus voor een meisje? Je wilt namelijk liever niet aankomen met iets dat vijf anderen ook al cadeau hebben gegeven. Je wilt iets dat opvalt en iets dat origineel is. Een aantal ideeën voor een super origineel kraamcadeau:

  • Een gepersonaliseerd cadeau met naam of tekst

  • Een kraampakket met diverse inhoud

  • Een bijzondere vorm luiertaart

  • Een fotoshoot voor de ouders en de baby

 

Dit zijn een aantal leuke en originele ideeën voor een kraamcadeau. Je kunt dus bijvoorbeeld een romper of shirt laten bedrukken met een gepersonaliseerde naam of tekst. Erg origineel. Of stel samen een leuk pakketje samen van diverse babyspulletjes. Met een zelf samengesteld pakket ben je ook erg origineel. Zo zijn er nog veel meer originele cadeaus te bedenken. 

Een luiertaart als kraamcadeau, maar dan origineel

Hij is al even voorbij gekomen bij de ideeën voor een origineel kraamcadeau. Je kent ze wel, de luiertaarten. Dit zijn enorm populaire kraamcadeaus. Het is een taart bestaande uit luiers, op die taart zitten dan ook vaak kleine cadeautjes. Zoals een rompertje, een speentje of schoentjes. Je zult misschien denken, een luiertaart is helemaal niet zo origineel, want velen brengen dit mee als kraamcadeau. Maar er zijn veel manieren om zo’n luiertaart toch hartstikke origineel te maken. Je hebt namelijk bij een luiertaart keuze uit allerlei thema’s, kleuren, vormen, afmetingen en combinaties. Je kan het zo gek bedenken. Een luiertaart in de vorm van een palmboom, een formule 1 wagen, een aapje, een bloemen boeket of een unicorn. Luiertaarten komen in allerlei soorten en maten. Het hoeft dus helemaal geen simpele luiertaart te zijn. 

Een origineel kraamcadeau voor een meisje kopen

Dus op de vraag, wat zijn een originele kraamcadeaus voor een meisje? Is het antwoord divers. Er zijn genoeg leuke ideeën voor originele kraamcadeaus. Ga voor iets gepersonaliseerde, zoals een rompertje of t-shirtje met eigen bedachte tekst, of de naam van de baby. Of kies toch voor de populaire luiertaart, maar ga dan voor een speciale vorm, zoals een aapje of een auto. Dit trekt gegarandeerd ogen. Er is genoeg bijzonders te vinden om met een leuk en origineel kraamcadeau voor een meisje op bezoek te komen!

 

https://www.geboortegift.nl