Een moderne Tens voor de bestrijding van allerlei soorten pijn

Bij de geboorte Tens inzetten om de pijn te verminderen wordt door Nederlandse specialisten aangeraden. In ziekenhuizen werken speciaal geschoolde fysiotherapeuten die kunnen adviseren over het gebruik van de Tens. De techniek blijkt effectief bij acute pijnen en ook bij pijnklachten van chronische aard. Het principe van de Tens in een notendop.

  1. Pijnprikkels worden verstoord door nieuwe, aangename prikkels van de Tens.
  2. De Tens sensatie zorgt ervoor dat het lichaam automatisch natuurlijke pijnstillende stofjes aanmaakt.
  3. Minder pijn zorgt voor meer ontspanning.

De mate van pijnverlichting verschilt van persoon tot persoon. Bij de één is er sprake van een geleidelijke afname tijdens het behandeltraject. De ander is na een of twee behandelingen vrijwel geheel pijnvrij.

Raadpleeg de site van MammaTENS

De Tens is in principe geschikt voor iedereen met pijn. Denk aan nekpijn, schouderpijn, rugpijn, kniepijn, heuppijn en bevallingspijn. Veel zwangere vrouwen vallen terug op Tens. Ze gebruiken de elektroden tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Aarzel je of de Tens voor jou een afdoende middel is? Op de site van MammaTENS staan mogelijke contra-indicaties en bijwerkingen vermeld: een samenvattend overzicht in welke situaties de Tens beter niet of alleen na overleg met een arts gebruikt kan worden. Heb je na het lezen van dit verhaal nog twijfels? We adviseren je de huisarts of de medisch specialist waar je onder behandeling bent te raadplegen. Hij of zij kan aangeven of het in jouw geval verantwoord is om de Tens te gaan gebruiken.

Bij MammaTENS kun je online een Tens kopen. Er zijn meerdere apparaten om uit te kiezen. Alle modellen worden op de site beschreven. Er staat ook bij vermeld of ze op dit moment op voorraad zijn. Het bedrag dat je ziet staan, is inclusief BTW. Binnen Nederland en België hoef je geen verzendkosten te betalen. De levertijd is 1 tot 3 dagen. De Tens-apparaten die MammaTENS verkoopt zijn afkomstig van schwa-medico Nederland, een specialist als het om medische apparatuur gaat.

https://www.mammatens.nl/