HV Corbulo
Image default
Gezondheid

Hijama Cupping

Verschillende soorten technieken zijn historisch gebruikt om ziekten te genezen in zowel oosterse als westerse culturen. Een andere naam voor dit proces is Hijama Cupping, vaak bekend als wet-cupping. Reumatische aandoeningen, ischias, rugpijn en migrainehoofdpijn zijn allemaal met succes behandeld met dit geneesmiddel. Het is aangetoond dat het gebruik van dit medicijn in psychosociale situaties de algehele gezondheid en het welzijn aanzienlijk verbetert, angst vermindert en beide.

Hijama

Afvallen is haalbaar, omdat het lichaam cellulitis en het vasthouden van water kan verminderen, veroorzaakt door het dragen van een Hijama. De verwijdering van vetten, afvalstoffen en vergiften die zich in de lichaamsweefsels hebben opgehoopt, wordt geholpen door middel van Hijama. Het dragen van een hijama helpt het bloed te verdunnen, wat het aanmoedigt om door het lichaam te stromen door een alkalische omgeving te genereren. Hijama primaire focus ligt op het afnemen van bloed uit het lichaam, waarvan wordt gezegd dat het voor de patiënt is. Door dit te doen, verlost u uw lichaam van alle symptomen waardoor u zich anders over het algemeen minder gezond zou voelen. Hijama is gezond voor het lichaam omdat 70% van de ziekten een circulaire oorsprong hebben. Nederzettingen zijn de oorzaak van de daling van de frequentie. Aangezien 70% van de ziekten een bloedoorsprong hebben, is hijama ongelooflijk gunstig voor de gezondheid.

Hijama

Omdat het de productie van lichaamsvloeistoffen en de doorgang van lichaamsvloeistoffen via het bloed stopt, is het ook nuttig bij therapieën. Omdat het de doorstroming van vers bloed naar de huid bevordert, wordt de Hijama gebruikt om een breed scala aan huidaandoeningen te behandelen. Hijama is gunstig bij de behandeling van verschillende huidproblemen, omdat het gifstoffen uit de bloedsomloop afvoert. Het is de meest efficiënte behandeling voor een aantal aandoeningen, waaronder cellulitis, littekens, eczeem en littekens. Als gevolg hiervan helpt cupping het bloed te ontgiften en huidproblemen zoals eczeem en acne te behandelen.

 

Gerelateerde artikelen

Fysio behandelingen: Waar kun je rekenen op vergoeding?

Je spieren verbeteren met dry needling in Nijmegen

Professionele hulp bij een ongewenste zwangerschap