HV Corbulo
Image default
Beauty en verzorging

Permanent vollere lippen of een mooi lijntje met permanente make-up

Wil jij strakke belijnde lippen? Of je lippen voller laten lijken? Of misschien heb je fijne lijntjes op je lippen waar de lippenstift steeds in kruipt waardoor het er niet meer zo mooi uitziet? Dan is permanente make-up lippen een fijne oplossing voor jou! Met deze techniek worden er door middel van naalden pigmenten in je lippen aangebracht die voor lange tijd blijven zitten. Daarom wordt het ook wel tatoeëren van de lippen genoemd. Echter is tatoeëren niet de goede benaming voor permanente make-up. Permanente make-up en tatoeëren is namelijk niet hetzelfde. Wanneer de lippen worden getatoeëerd worden de pigmenten dieper in de huid gebracht. Hierdoor blijven de pigmenten levenslang zitten. Omdat de lippen zeer gevoelig zijn is deze behandeling flink pijnlijk. Ook is het effect bij deze pigmenten harder en kunnen de pigmenten in een ongewenste kleur verkleuren. Bij permanente make-up worden de pigmenten in de eerste huidlaag van de lippen aangebracht. Hierdoor is deze behandeling veel minder pijnlijk en het effect veel natuurlijker. Daarnaast komen de pigmenten voor de permanente make-up in veel meer kleuren, waardoor de perfecte kleur bij jouw huidskleur en kleur van je lippen uitgezocht kan worden.

PMU wordt subtiel en veilig gezet door Easy Beauty

Laat permanente make-up altijd door gespecialiseerde vakmensen zetten. Permanente make-up blijft namelijk een aantal jaar goed zichtbaar, het is dus echt belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Na een aantal jaar kan je de permanente make-up laten bijwerken, de zogenaamde touch-up.

Een vakkundige salon voor het zetten van permanente make-up is Easy Beauty. Naast het geven van heerlijke schoonheidsbehandelingen zijn zij goed opgeleid voor het zetten van permanente make-up en hebben ze veel ervaring. Een natuurlijk resultaat staat hier bovenaan.

Permanente make-up voor ogen en wenkbrauwen

Naast je lippen kan je bij Easy Beauty ook op je ogen en wenkbrauw permanente make-up laten zetten.

Wil jij ook tijd over houden omdat je je niet meer hoeft op te maken? Of wil jij je gezicht meer laten spreken? Maak dan nu een afspraak bij Easy Beauty en geniet jaren van een prachtig uiterlijk.

https://www.easy-beauty.nl/

Gerelateerde artikelen

Sinds kort is er een nieuwe beautysalon in Nijmegen

HydraFacial behandeling bij Van Lennep Kliniek

Verzorg je huid met microdermabrasie Doetinchem