HV Corbulo
Beauty en verzorging

HydraFacial behandeling bij Van Lennep Kliniek

Een pijnloze en erg effectieve behandeling waardoor u een gezonde en schone huid krijgt is HydraFacial. Deze behandeling kunt u laten uitvoeren door Van Lennep Kliniek. Deze kliniek heeft twee vestigingen in Den Haag en één vestiging in Oegstgeest. De HydraFacial behandeling wordt bij alle drie deze vestigingen uitgevoerd.

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is een behandeltechniek waarbij meerdere populaire behandelingen met elkaar gecombineerd worden, zoals reinigen, hydrateren en beschermen van de huid. De behandeling bestaat uit drie stappen en duurt ongeveer 30 minuten. De HydraFacial behandeling is geschikt voor elk huidtype en voor zowel vrouwen als mannen. U zult geen pijn ervaren tijdens de behandeling en na de behandeling geeft het geen irritatie of vervelling. Sterker nog, wanneer de 30 minuten erop zitten straalt u als nooit tevoren en kunt u direct door met uw dagelijkse werkzaamheden. Ook mag er direct na de behandeling make-up gedragen worden.

De HydraFacial behandeling is zeer effectief:

  • Wanneer u een slappe huid of een huid met vale teint heeft
  • Wanneer u fijne lijntjes of rimpels in uw gezicht heeft
  • Wanneer er op uw huid verkleuringen of pigmentvlekken aanwezig zijn
  • Wanneer u last heeft van acne, grove poriën of littekens door acne

Om het goede resultaat te behouden kunt u de HydraFacial behandeling het beste elke maand herhalen.

Meerdere laserbehandelingen voor verschillende doeleinden

Een andere huid verbeterende of huid verjongende behandeling die Van Lennep Kliniek uitvoert is de laser behandeling. Er is keuze uit meerdere laser behandelingen, afhankelijk van uw wensen. Met een huid verbeterende laser behandeling kunnen roodheid en vaatjes, rimpels en fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderd worden. Met een huid verjongende laser behandeling wordt uw gezicht, decolleté en hals strakker en voelt elastischer aan. Naast deze behandelingen kunt u ook ongewenste haargroei weg laten laseren.

De laser behandeling is niet pijnloos maar meestal is er geen verdoving nodig. Na de behandeling kunt u enkele dagen last hebben van zwellingen, donkere verkleuring van de huid en roodheid. Om het beste resultaat te bereiken zijn er gemiddeld vier laser behandelingen nodig. Daarna kunt u meestal jaren van het resultaat genieten.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/