HV Corbulo
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen van Tea Tree olie

Omdat we vaak kijken naar essentiële oliën als het antwoord als het gaat om huid- en haarverzorging, kunnen we in de verleiding komen om onze eigen schoonheidsproducten ervan te maken. Ook al hebben natuurlijke essentiële oliën krachtige eigenschappen, toch kunnen we baat hebben bij het gebruik ervan. Een van de grootste voordelen van tea tree olie is zijn veelzijdigheid. Tea tree olie heeft een breed scala aan toepassingen, van het behandelen van puistjes tot het behandelen van luizen en roos. Kom erachter en lees wat de voordelen zijn tea tree olie.

Voor alle huidtypen

Acnegevoelige huid kan worden behandeld met tea tree olie. Het is een krachtig en toch zacht therapeutisch middel voor de gevoelige huid. Acne en puistjes worden behandeld met tea tree olie. Acne en puistjes worden veroorzaakt door bacteriën die acne veroorzaken. Zwelling en roodheid worden verminderd door de ontstekingsremmende en anti-inflammatoire eigenschappen van tea tree olie. Bacteriën die acne veroorzaken worden verminderd door de antibacteriële eigenschappen van tea tree olie. Behalve als gezichtsreiniger, spot treatment en toner kan tea tree olie ook worden gebruikt om acnelittekens te verminderen. Puistjes en donkere vlekken veroorzaakt door acne kunnen ook worden verminderd door tea tree olie. Het kan worden gebruikt in moisturizers en op het gezicht.

Waar het tegen helpt

Tea tree olie is een effectieve antibacteriële stof die de verspreiding van ziektekiemen kan helpen voorkomen. U kunt het gebruiken om uw huis te desinfecteren en uw handen te wassen om gevaarlijke ziektekiemen te elimineren. U kunt het ook gebruiken om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen, zoals acne, eczeem, schimmelinfecties, luizen, koortslip en zonnebrand.

Voor pijn aan gewrichten 

Het gebruik van tea tree olie is een goede keuze als u gewrichts- en spierklachten wilt verminderen. Deze olie kan zwellingen en ontstekingen helpen verminderen, evenals pijn. U kunt tea tree olie op verschillende manieren gebruiken om gewrichts- en spierklachten te verminderen: voeg een paar druppels toe aan een warmwaterbad, masseer ermee, breng het ter plekke aan, of breng het aan als crème.

Er zijn verschillende goede redenen om tea tree olie in uw ogen en oren te gebruiken. U kunt het gebruiken om micro-organismen kwijt te raken en ontstekingen in uw ogen te verlichten. Om infecties en jeuk in uw oren te bestrijden, kunt u ook tea tree olie gebruiken. Als u in een stoffige of vuile omgeving werkt, kunt u uw ogen en oren beschermen met tea tree olie. Om uw ogen en oren te beschermen tegen vuil kunt u enkele druppels tea tree olie aanbrengen. Lees hier meer over huidverzorging en tea tree olie.

https://www.dr-jetskeultee.nl/