HV Corbulo
Bedrijven

Tijdens de roadtrip met de auto genieten

Als je tijdens een roadtrip lange mijlen aan het vermalen bent, is het niet moeilijk om op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats te komen, zoals het oversteken van de Hudson River in de spits of het rijden van de lange bruggen naar Key West op de vrijdagmiddag van het weekend van Memorial Day. U wilt vooruit plannen zodat u de Hudson om bijvoorbeeld 10:30 uur oversteekt of op donderdag om 10:30 uur naar Key West schiet.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

De tijd van de regionale radio met een muzikaal of informatief palet dat je nergens anders kunt vinden is bijna helemaal voorbij, dus het is veel minder bevredigend dan vroeger om de lokale sfeer via de radio aan te boren. Dat betekent dat je ervoor wilt zorgen dat je telefoon is ingesteld om je te vermaken gedurende de lange uren van het rijden, of je nu je eigen muziekcollectie aanklikt, muziek streamt via een app zoals Spotify (iOS Android) of Pandora (iOS Android), of luistert naar je favoriete podcasts of audioboeken.

Als je in je eigen auto aan het struikelen bent in je eigen auto, heb je waarschijnlijk al een telefoonoplader die op de console kan worden aangesloten en die je op gang houdt. Als je een auto huurt voor je reis, zorg er dan voor dat je de juiste technologie hebt om in het stopcontact van de auto te steken (sigarettenlader, USB-poort, etc.).

Sommige mensen zijn goed in het navigeren, anderen kunnen geen kaart lezen als ze het proberen. Sommige mensen zijn goed in het plannen van maaltijden, terwijl anderen denken dat een grote zak chips telt als een goed diner. Weet wie wat goed doet, en wat echt belangrijk is voor uw reisgenoten, en u zult de taken verdelen op een manier die de dingen efficiënt en tot tevredenheid van iedereen gedaan krijgt.

Als je genoeg road trips maakt, zal je uiteindelijk gestrand zijn aan de kant van de weg buiten East Gibbip, een paar kilometer van Podunk, op gelijke afstand van de vier hoeken van Nowhere. Het hebben van dat 800-nummer dat je direct verbindt met de goedgekeurde lokale sleepdiensten en monteurs zal je een hoop gedoe besparen, en je ook beschermen tegen de gevaren van de weg die niemand van ons wil tegenkomen.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar het lijkt soms alsof het dagen of weken duurt voordat mijn nieuwe verzekeringskaart in mijn handschoenenkastje zit. Als u zonder de huidige documentatie van vergunning, registratie of verzekering reist, kunt u in voor een wereld van gekwetst zijn als u om welke reden dan ook aan de kant wordt gezet. Verder kan het zijn dat u oude verkeers- en parkeertickets wilt opruimen voordat u gaat; onder de juiste (of misschien verkeerde, in dit geval) omstandigheden kan uw auto in beslag worden genomen voor uw scofflaw-zonden.

10 1/2. 10 1/2. Weet wanneer u ze moet vasthouden en wanneer u ze moet opvouwen.
Sorry voor de hokey country-zang, maar soms moet je onderweg de hand spelen die je krijgt. Op een acht weken durende, 15.000 mijl lange cirkel van de grensstaten van de Verenigde Staten in 1991, reden we Route 1 bij Big Sur op met de bedoeling om bij vrienden in Santa Cruz te verblijven. We stopten om onze benen te strekken bij een restaurant/hotel, met de bedoeling om weer achter het stuur te kruipen om verder naar het noorden te slijpen. Het kostte ons maar twee of drie keer diep ademhalen om te besluiten dat we die dag niet verder gingen. Het werd een van de beste lange middagen van de reis.

Echter, later op dezelfde reis, werden we wakker in een staatspark in Wisconsin met ongeveer een week te gaan met een plan om te gaan met een plan om te blijven hangen in Chicago en Detroit, dwars door Canada naar Buffalo, naar beneden komen door het gebied van de Vinger Meren, en in het algemeen af te ronden onze reis in een rustig tempo. Terwijl we op weg waren naar een tankstation om de dag te tanken, zetten we de radio aan om te luisteren naar het nieuws van de vorige avond dat de Verenigde Staten Irak waren binnengevallen om de opmars naar Koeweit af te slaan. Toen we bij het tankstation aankwamen, bleek dat de benzineprijzen met ongeveer 25 procent waren gestegen, en de eigenaar vertelde ons dat we de komende dagen nog meer stijgingen konden verwachten. We hebben snel de beslissing genomen om een stop te maken in Chicago – we konden een van de grootste steden van het land niet afblazen – en dan naar het oosten te gaan om naar huis te gaan. Het bleek dat het zicht op onze voordeur en ons eigen bed meer welkom was dan we hadden verwacht; we waren niet vroeg thuis, maar precies op tijd.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Hier is de wens dat uw road tripping vindt u op tijd en op de juiste plaats, zelfs wanneer u het het minst verwacht.

Voor autoliefhebbers, studenten, gezinnen en avonturiers is de roadtrip een van de grootste ervaringen die men kan beleven – zolang het maar goed wordt gedaan. En een groot deel van wat een roadtrip succesvol maakt, is het voertuig waarin je het doet. Natuurlijk kun je 5 volwassen volwassenen in een Honda Civic stoppen en duizenden kilometers rijden en een gedenkwaardige tijd hebben – maar ‘gedenkwaardig’ betekent niet noodzakelijkerwijs plezierig, efficiënt of comfortabel.

https://www.car-bags.com