HV Corbulo
Auto's en Motoren

Een Piaggio Zip SP in mat zwart uitgevoerd

Scooters zijn er verschillende soorten en maten. Er is er echter geen een zoals de Piaggio Zip SP mat zwart scooter. Dit is een scooter met een wel heel bijzonder uiterlijk waarmee je zeker anders bent dan alle anderen. Dat komt niet alleen omdat matzwart een heel mooi effect biedt. Het komt vooral ook doordat je allerlei andere mogelijkheden hebt om iets bijzonders van de scooter te maken. Het is in dat opzicht zeker ook aantrekkelijk om te bekijken wat je er precies allemaal mee kan doen. Zo maak je het gemakkelijk persoonlijk.

Het voordeel van matzwart

Het is in de eerste plaats natuurlijk aantrekkelijk om te weten dat je voor een echt bijzondere kleur kiest. De matte kleuren waren in het verleden eigenlijk niet gebruikelijk voor scooters. In dat opzicht biedt deze fabrikant dus ook echt iets waarmee je je kan onderscheiden van alle andere rijders die er zijn. Het is zeker ook aantrekkelijk om te bekijken hoe dit zich uit wanneer je alle andere zaken hebt aangepast. De kleur draagt dan sterk bij aan het bijzondere uiterlijk van deze scooters. De keuze voor matzwart is daardoor natuurlijk wel heel gemakkelijk te maken.

Hulp van de kenner krijgen

Een Piaggio brommer kopen doe je bij voorkeur wel bij een speciaalzaak. De kleur is namelijk niet het enige waar je invloed op hebt. Er zijn ook allerlei andere zaken waar je mee aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van allerlei elementen naar eigen smaak. Het is in dat opzicht bijvoorbeeld ook aan te raden om met Fast & Furious te werken. Je zorgt er dan voor dat je specialistische kennis over de scooters ter beschikking hebt. Dit helpt je bij het bepalen wat het best bij jouw wensen en eisen zal passen.

Led op alle mogelijke plekken

Het bijzondere aan dit model van Piaggio is dat de mogelijkheden met ledverlichting wel heel uitgebreid zijn. Denk dan niet alleen aan led in de bekende lampen zoals de koplamp en de richtingaanwijzers. Je kan de scooter er helemaal rondom van voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan led in de roosters. Probeer je ook eens in te beelden hoe stoer dit eruit komt te zien. Of kom zelf eens kijken zodat je met eigen ogen kan zien hoe bijzonder dit is. Dit is een goede reden om juist hiervoor te kiezen wanneer je een scooter wil kopen.

Kiezen voor zwart of smoke

Wanneer je voor matzwart hebt gekozen kan je dat op verschillende manieren doortrekken naar andere delen van de scooter. Ook de verlichting is hier een voorbeeld van. Je kan dan ook kiezen voor zwarte lampen. Dit zijn lampen die wel stralen, maar waar je van buitenaf niet door naar binnen kan kijken. Wil je een beetje contrast, kies dan voor de transparante lampen in smoke uitvoering. Die zijn ook mat gemaakt, maar je kan ze nog wel zien. Dit kan ook een heel aantrekkelijk effect geven. Zo is er dus ook met de lampen veel te verzorgen.

De beheersing van de scooter

Het is ook goed om je te realiseren dat Piaggio ook veel aandacht heeft besteed aan de beheersing van de scooter zelf. Je rijdt er gemakkelijk op weg en het voertuig reageert heel direct. Zo kan je er dus heel gemakkelijk mee sturen. Dat maakt het ook aantrekkelijk om ermee in straatjes en dergelijke te rijden. Al dit soort zaken wegen in belangrijke mate mee als het gaat om het kiezen van een goede scooter. Je wil er natuurlijk niet alleen goed uitzien, je wil er ook fijn de weg mee op kunnen als bestuurder.

 

https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/zip-sp-custom/mat-zwart